HomeStiri Mondene Iată drama suferită de Gina Pistol: „Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile, a lăsat-o”!

Iată drama suferită de Gina Pistol: „Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile, a lăsat-o”!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/11/Iata-drama-suferita-de-Gina-Pistol-„Maica-sa-dupa-ce-a-nascut-o-la-trei-zile-a-lasat-o-3.jpg

Gina Pistol se numără printre persoanele publice din România care nu au avut o copilărie foarte frumoasă. Aceasta a crescut departe de părinții ei, bunicii săi fiind cei care au avut grijă de ea. În urmă cu ceva timp, bunica Ginei a povestit câteva lucruri despre această situație dificilă.

Iată drama suferită de Gina Pistol „Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile, a lăsat-o” in Stiri Mondene„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile, a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta.

Iată drama suferită de Gina Pistol „Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile, a lăsat-o” in Stiri MondeneDupă ce l-a făcut şi pe frate-său, a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani.

Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea, în faţa blocului, să i-l ducă”, a spus bunica prezentatoarei, în urmă cu ceva timp, pentru o publicație, relatează cancan.ro.

Iată drama suferită de Gina Pistol „Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile, a lăsat-o” in Stiri Mondene„Mama a lipsit mult de acasă, pentru că trebuia să muncească de dimineaţa până seara, şi eu mă ocupam de casă şi de fratele meu mai mic cu cinci ani. Am fost cuminte în semn de respect faţă de mama mea, nu am vrut s-o dezamăgesc. Cred că mama a fost mândră mereu de mine. De când m-am angajat, de la 17 ani, ca să aduc bani acasă. Puteam să iau de umăr un domn mai în vârstă şi să fie mai uşor”, a spus și Gina, în urmă cu mai mult timp, în cadrul unui interviu…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed