Incredibil ce a pățit un bărbat după ce a folosit o scobitoare! Medicii au fost șocați de ceea ce au descoperit

Share

Misterul cu care se luptau niște medici după ce un bărbat se plângea de probleme de sănătate a reușit să șocheze o întreagă populație.

Incedibil-ce-a-pățit-un-bărbat-după-ce-a-folosit-o-scobitoare

Fiind diagnosticat greșit după ce s-a prezentat la spital cu o febră foarte accentuată, un bărbat a avut o infecție la inimă și i-a fost prescris un tratament pe bază de antibiotice, acesta prezentând urme de tuse însoțită de sângerări și dureri la nivelul pieptului, acesta fiind diagnosticul primit în cele din urmă.

După o investigare mai atentă, medicii și-au dat seama că bărbatul are probleme la inimă și au luat hotărârea să-l opereze pe cord deschis, bănuind că ar putea fi vorba de un cateter ce a rămas blocat în urma unei transfuzii pe care acesta a făcut-o cu ceva timp în urmă.

Ce au găsit însă medicii odată ce au inițiat operația i-a lăsat gură-cască și nu le-a venit să creadă. Se pare că ceea ce a blocat buna funcționare a inimii bărbatului era, de fapt, o scobitoare întreagă!

Unul dintre medicii spitalului din Buenos Aires, unde a avut loc acest incident, a declarat că „Nimănui nu i-a venit să creadă la început. Am discutat cu colegii din Argentina și de la spitale din mai multe țări. Nimeni n-a mai văzut așa ceva.”

Doctorii au fost șocați de ceea ce au descoperit

Fără să fie conștient de acest lucru, bărbatul a înghițit această scobitoare în momentul în care a mâncat mai multe aperitive. După o perioadă de șase luni acesta a trecut pragurile mai multor spitale din cauza faptului că nu se simțea deloc bine, însă nimeni nu a reușit să pună un diagnostic corect. Lucrul ce a dus la descoperirea acestei scobitori care s-a blocat în inima bărbatului a fost o scanare cu ultrasunete.

Medicii spun că aceasta a reușit să pătrundă în inimă fie prin esofag, fie prin vena cavă.

În urma acestui incident, care este unul foarte periculos, medicii atenționează lumea că o scobitoare este unul dintre cele mai înghițite obiecte, în mod accidental, bineînțeles, care poate duce la apariția unor complicații de proporții foarte mari…

Așadar, atenție mare la cum folosiți scobitorile pe viitor!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente