Home Stiri Mondene Începe festivalul “United Artists”!

Începe festivalul “United Artists”!

autor Elena Yvette
885 views

Timp de 4 weekend-uri, pe scena Arenelor Romane, vor concerta artişti renumiţi. Duminică, 20 septembrie, prima ediţie a festivalului “United Artists” îşi deschide porţile!

united artists

Nume importante din industria muzicală vor urca pe scenă, alături de trupele lor. Vorbim de Loredana, Connect-R, Alina Eremia, Alb Negru şi Dorian Popa. Nu mai puţin de 4 ore vor cânta artiştii invitaţi. Accesul în zonă se va face la ora 18.00, biletele putând fi achiziţionate de pe site-ul iabilet.ro.

Scopul festivalului este acela de a mobiliza publicul să susţină campania „Fair Internet“ dar şi să semneze petiţia ce se referă la un “Internet echitabil” pentru artişti. Conform petiţiei, cântăreţii ar trebui să fie plătiţi pentru muzica pe care utilizatorii o ascultă pe internet.

“United Artists” îşi propune să aducă, anul acesta la Bucureşti, muzică pop, rock, folclorică dar şi clasică. Prima zi este dedicată muzicii pop. În cea de-a doua zi de concerte, pe 27 septembrie, îi veţi putea vedea live pe Subcarpaţi, Trooper, Viţa de Vie, Les Elephants Bizarres, Byron dar şi Iulia & Hot Play.

Sursa foto: adevărul.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed