Home Stiri Inna și-a șocat fanii. Decizia pe care a luat-o recent este de necrezut

Inna și-a șocat fanii. Decizia pe care a luat-o recent este de necrezut

autor Negriu Elena
655 views 2 minute timp de citit

Foarte multe personalități din lumea mondenă și-au unit destinul cu cel al partenerului de viață, inclusiv în acest an, sau cel puțin au gânduri în această direcție.

Spre deosebire de majoritatea celebrităților, Inna, care în luna octombrie va împlini 33 de ani, a luat o decizie care a șocat pe toată lumea.

Cântăreața a dezvăluit recent că nu are de gând să se căsătorească, precizând pentru Antena Stars și motivul care a determinat-o să nu îmbrace rochia de mireasă.

Artista a explicat cu sinceritate de ce a luat această hotărâre, care pentru mulți pare de necrezut, având în vedere că este considerată drept una dintre cele mai frumoase și dorite vedete din showbizul românesc.

Inna a fost invitată la nunta Andreei Bălan, aceasta a făcut afirmații uluitoare. Îndrăgita brunetă a spus că s-ar teme să aibă atât de multă lume la nuntă, deoarece nu s-ar simți în stare să socializeze cu toată lumea.

Aceasta respinge idea de a se mărita, dar a mărturisit că își dorește ca la un moment dat să aibă copii.

„Nu mă văd mireasă, ce s-a întâmplat azi aici a fost mai mult. Am o familie deja, eu locuiesc cu părinţii mei, încă, dacă vă vine să credeţi.

Îmi doresc şi copii, îmi doresc ce îşi doreşte orice om”, a dezvăluit Inna la Star Matinal.

Inna este extrem de dedicată carierei sale, iar recent a explicat și care este secretul succesului său pe acest plan.

„Nu pierd nopţile, singurele nopţi când dorm târziu sunt când am concert. Clubul este ce fac eu şi nu ar mai fi o distracţie pentru mine.

Mie îmi place opusul clubului, parcul, să nu fac nimic, să nu cânte muzica. Nu pierd nopţi şi asta mă ajută să îmi duc proiectele la bun sfârșit”, a mai spus Inna la Antena Stars…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies