HomeStiri Mondene Ioana Ginghină, mesaj cu subînțeles pentru Alexandru Papadopol. Ce i-a transmis aceasta

Ioana Ginghină, mesaj cu subînțeles pentru Alexandru Papadopol. Ce i-a transmis aceasta

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 995 views
Ioana Ginghina, mesaj cu subinteles pentru Alexandru Papadopol. Ce i-a transmis aceasta 1 in Stiri Mondene

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat oficial pe data de 23 iulie, deoarece a trecut perioada de 30 de zile în care se puteau răzgândi. Cei doi s-au despărțit în primăvara acestui an, iar acum nu mai au nicio obligație unul față de celălalt.

Ioana Ginghina, mesaj cu subinteles pentru Alexandru Papadopol. Ce i-a transmis aceasta 1 in Stiri Mondene

Cu toate că cei doi au fost rezervați, actrița a postat totuți un mesaj cu subînțeles pe paginile sale de socializare, alături de o fotografie în care poartă ochelari de soare, zâmbește discret și are o atitudine degajată. „Înainte sa înceapă ploaia. #ziuaincarenustiucesimt”, a scris Ioana Ginghină pe conturile sale de socializare.

Ioana Ginghina, mesaj cu subinteles pentru Alexandru Papadopol. Ce i-a transmis aceasta 2 in Stiri Mondene

Frumoasa actriță este o femeie puternică, ce nu se dă bătută în fața perioadei dificile prin care trece. Aceasta a vorbit despre motivele care i-au făcut să se îndepărteze în cadrul unui interviu pe care l-a acordat după ce a fost la notar pentru a demara procedura de divorț. „Au fost nişte situaţii care într-un fel l-au cam obligat să plece. Cât a fost a fost frumos. Nu (n.r.: dacă Alexandru Papadopol a înșelat-o), sigur, nu ştiu acum, dar nici acum nu cred. Sigur atunci nu era vorba de altcineva. (…) Atât timp cât Alexandru era familie, exista posibilitatea să iert (n.r.: infidelitatea). Nu am vorbit după ce am ieşit de la notar. Era un pic tristă toată lumea. Nu vreau să comentez, că îmi fac probleme (n.r.: despre reacția părinţilor). Părinţii mei s-au obişnuit cu ideea. Le pare rău mai ales pentru Ruxandra, pentru nepoata lor. Părinţii mei au o căsnicie de 43 de ani (…).”

„Ioana Ginghină adăugase la acea vreme faptul că este de părere că ea și fostul său soț vor rămâne prieteni și că vor avea o relație ok, dar viața sa își va urma cursul. „Sincer, cred că o să fim buni prieteni până în final. Acum sunt nişte momente. Dar cred că o să fie o relaţie ok. Sunt pregătită să ies, să cunosc oameni, normal, sunt un om. Întotdeauna am fost comunicativă”, a spus Ioana Ginghină…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed