Lidia Buble a vorbit despre nuntă. Artista a dezvăluit ce rochie va purta

Share

Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Simion, iar de curând ea a lăsat să se înțeleagă că nu mai e mult până la nuntă. Artista a vorbit despre ce va purta în ziua în care va avea loc marele eveniment.

lidia-buble-vorbit-despre-nunta-artista-dezvaluit-ce-rochie-va-purta

Lidia Buble are un program încărcat și nu prea are timp să se plimbe prin magazine pentru a inspecta hainele la modă. Cu toate acestea, ea respectă ultimele tendințe în materie de vestimentație, iar asta se datorează shoppingului online, care s-a dovedit o alegere de succes. Într-un interviu acordat recent, artista a vorbit despre cum alege site-urile de pe care face cumpărături.

„Din fericire, nu am nici o păţanie, şi cumpăr de câţiva ani buni doar de pe site-urile pe care le ştiu sigure şi calitative. Avantajul acestora e că pot schimba produsele, în cazul în care nu-mi vin sau nu îmi plac. Dar, rar mi s-a întâmplat să returnez un produs”, a mărturisit Lidia Buble pentru revista CIAO.

Dar această alternativă a shoppingului la mall nu se datorează doar lipsei timpului, ci și faptului că artistei nu îi prea sunt pe plac plimbările prin magazine. „Nu prea îmi place să-mi cumpăr lucruri din malluri. Aşadar, dacă am planul bine făcut în minte, ştiu exact unde şi ce să-mi cumpăr, şi nu zăbovesc prea mult la cumpărături”, a mai adăugat Lidia Buble.

Și dacă tot era vorba despre articole vestimentare, artista a dezvăluit și ce rochie de mireasă va purta atunci când ea și alesul ei, Răzvan Simion, prezentatorul matinalului de la „Neața”, își vor uni destinele. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de vreo doi ani și se pare că se gândesc deja să facă marele pas…

„Cred că va fi o rochie nemaiîntâlnită. Voi lăsa specialiştii în domeniu să-mi transforme ideile în realitate”, a dezvăluit Lidia Buble.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news