HomeStiri Mondene Ioana Ginghină-postul-una dintre regulile după care se axează în viaţă

Ioana Ginghină-postul-una dintre regulile după care se axează în viaţă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
ioana-ginghina-la-16-ani-cum-arata-in-adolescenta-actrita-din-telenovela-regina_1 in Stiri Mondene

Una dintre regulile de la care actriţa Ioana Ginghină nu se abate niciodată este reprezentată de faptul că vedeta obişnuieşte să postească atât miercurea şi vinerea, cât şi toate posturile de peste an, conform datinilor creştine. 

ioana-ginghina-la-16-ani-cum-arata-in-adolescenta-actrita-din-telenovela-regina_1

Aceasta a declarat pe propriul său blog că nu e de acord cu cei care consideră că se simt slăbiţi în perioada în care postesc, refuzând astfel să postească.
”Am auzit oameni care încercau să mă convingă să nu mai ţin post, «că nu sunt bătrână», «că leşin», că nu îmi iau vitaminele necesare organismului etc. Ce nu ştiu ei este că eu foarte rar sunt bolnavă, am mereu energie şi muncesc de multe ori şi în weekend. Mulţi şi-ar dori să ţină post, însă din diverse motive nu reuşesc. Dependenţa de mâncare este cea mai puternică, de ceea e mult mai uşor să te laşi de fumat decât de mâncare nesănătoasă”, a declarat aceasta, pe blogul său.

”Pe cei care vor să se abţină de la carne, ouă şi lactate îi sfătuiesc să înceapă treptat, doar miercurea şi vinerea, apoi să încerce toată săptămâna. O să constataţi că nu e chiar aşa greu. Ba mai mult, veţi vedea cât de bine se simte corpul după doar câteva zile de post”, a mai continuat Ioana.

În ceea ce priveşte pregătirea ingredientelor pentru mâncare, aceasta a mai relatat şi ce anume obişnuieşte să facă pentru a avea mai mereu legumele gata pregătite pentru mâncare: 
”Ştiu că e greu să te trezeşti dimineaţa să speli şi să cureţi ingredientele, însă există şi varianta de a le pregăti în weekend pe toate şi a le păstra în borcane de sticlă la frigider sau în pungi, la congelator”. 

Ioana şi soţul său, actorul Alexandru Papadopol au o fetiţă.

Ioana-Ginghina-si-Alexandru-Papadopol

are-mama-o-fetita-frumusica-foc-fiica-ioanei-ginghina-si-a-lui-alexandru-papadopol-a-implinit-6-ani

Sursa photo: sport.ro; viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed