HomeStiri Mondene Ioana Ginghină: reţetă de slăbit pe bază de cireşe

Ioana Ginghină: reţetă de slăbit pe bază de cireşe

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
ghinghina-938A6480v-1024x768 in Stiri Mondene

Aşa cum bine ştim cu toţii, când vine vara, vine şi bucuria apariţiei cireşelor, fructe foarte bogate în minerale şi vitamine, care au foarte puţine calorii, dându-ne astfel, foarte multă energie şi şansa de a scăpa repede de kilogramele în plus acumulate în perioada sezonului rece. Se pare că actriţa Ioana Ginghină (38 de ani) este şi ea însăși  o iubitoare a cireșelor, fapt care a determinat-o să urmeze timp de câteva zile o reţetă bazată doar pe consumul de cireşe, pentru a scăpa de kilogramele în plus. 

ghinghina-938A6480v-1024x768

Ioana a declarat în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale, următoarele:

 „Eu voi ţine această cură cinci zile, iar dacă reuşesc încerc să rezist, chiar şapte. O să mănânc exclusiv cireşe. Este vorba despre cel mult două kilograme pe zi, împărţite în tranşe la fiecare masă. Eu slăbesc cam jumătate de kilogram pe zi”.

Actriţa a mai mărturisit că dieta aceasta bazată exclusiv pe consumul de cireşe o ajută să aibă o digestie mai uşoară, să scape de celulită şi să aibă o piele cât mai catifelată.

Pe lângă consumul de fructe, Ioana mai consumă şi foarte multe lichide. Aceasta obişnuieşte să folosească chiar şi codiţele cireşelor, care sunt foarte benefice pentru rinichi şi pentru scăparea de celulită, avantaje pe care foarte puţini oameni le cunosc.

Sursa photo: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed