Ioana Maria Moldovan, povestea vietii sale

Share

Povestea de viata a frumoasei prezentatoare a inceput pe data de 9 august 1982 (momentul venirii sale pe lume), in  Targu-Mures, conform unui interviu acordat unui cunoscut post de televiziune. Desi tatal sau si-a dorit foarte mult un baietel, dorinta sa nu i s-a indeplinit, iar Dumnezeu le-a dat o fetita minunata, spre bucuria mamei sale.

ioana maria moldovan2- look nou-2
In cadrul interviului, aceasta a declarat:

„Mama ma vedea profesoara, iar tata si bunicii, medic. Spre deosebire de familie, eu, nativul Leu, aveam alte teluri, visam sa fiu ca «tanti de la televizor». Asa ca, de fiecare data cand ramaneam singura acasa, ma imbracam cu sacourile mamei, ma rujam si ma asezam in fata oglinzii pentru a vorbi la televizor. Anii au trecut, dar visul nu l-am dat uitarii.

In al doilea an de facultate, am aflat de un concurs al unui post local de televiziune – cautau reporter prezentator. Mi-am zis ca acum e momentul meu si ca trebuie sa-mi incerc norocul. Mi-am facut un CV, dar cand am aflat ca sunt 150 de concurente pe un loc, m-am lasat pagabusa, mama insa nu. Mi-a depus CV-ul si mi-a purtat noroc.

Am furat meseria asa cum m-am priceput mai bine, iar dupa doi ani de stiri si corespondente pentru postul central, mi-am zis ca trebuie sa-mi incerc norocul si in Bucuresti, unde se face adevarata televiziune. Asa ca intr-o zi, fara sa stau prea mult pe ganduri, mi-am făcut bagajelele si le-am spus parintilor ca plec spre Capitala, acceptand astfel noua provocare de a fi reporter al unui post central de televiziune.

Vestea a cazut ca un trasnet, singurul lor pui isi lua zborul, parasea cuibul. Bunica m-a binecuvantat si mi-a spus sa fiu copil cuminte, tata mi-a zis sa iau cu mine cei sapte ani de acasa, iar mama m-a sfatuit sa las loc de buna ziua oriunde ma vor duce pasii. Cu aceste povete, cu lacrimi in ochi pentru ca ma desparteam de cei dragi, mi-am luat inima in dinti si am pornit spre Capitala.
De multe ori mi-am facut bagajele sa ma intorc langa ai mei, in oraselul meu mic, dar linistit.

Prima emisiune, emotii mari si greu de stapanit. In casca am auzit o voce calda care mi-a spus: «Ionica, va fi bine. Ai incredere in tine!» Era vocea producatoarei Ionela Banarescu, omul care a crezut in mine din prima clipa si pe care sper sa nu-l dezamagesc niciodata…”

CC1K8611_resize-682x1024
Surse foto: monden.reginele.ro; blogspot.com

Share
Abonează-te pe:Yve.ro news