HomeStiri Mondene Irinel Columbeanu, la un pas de a rămâne pe drumuri. Ce s-a ales de averea sa

Irinel Columbeanu, la un pas de a rămâne pe drumuri. Ce s-a ales de averea sa

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/03/Irinel-Columbeanu-la-un-pas-de-a-ramane-pe-drumuri.-Ce-s-a-ales-de-averea-sa-1.jpeg

Irinel Columbeanu avea în urmă cu șapte ani, o avere colosală. Omul de afaceri dispunea la acea vreme de circa 70 de milioane de euro.

Cu trecerea anilor, averea pe care o avea s-a risipit, astfel că nici măcar nu își mai permite să locuiască în „palatul” de la Izvorani.

Irinel Columbeanu, la un pas de a ramane pe drumuri. Ce s-a ales de averea sa 2 in Stiri Mondene

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat foarte mult de când a rămas falit.

În 2006, averea sa era estimată la 60 de milioane de euro, în 2007 aceasta crescuse la 150 de milioane de euro,

după care a scăzut în 2008 la 40 de milioane de euro, iar în 2009 ajunsese să aibă șapte milioane de euro.

Bolidul pe care îl conducea Irinel Columbeanu era un Rolls Ryce Phantonm EWB, în valoare de 600 de mii de euro.

Autoturismul de lux era personalizat cu perdele electrice, becuri în formă de stele pe tavan, geam mobil care separa șoferul de pasageri, asemenea limuzinelor.

Un alt automobil de lux pe care îl avea în posesie Irinel Columbeanu era un Bentley a cărui valoare era de 220 de mii de euro.

În plus, potrivit Click! acesta avea pe numele său mai multe imobile în Capitală, precum și diverse terenuri din Ciolpani și „palatul” de la Izvorani unde a locuit cu fosta sa soție, Monica Gabor.

Irinel Columbeanu a decis în toamna 2019 să se mute într-un apartament cu două camere situat într-un cartier de lângă Capitală, potrivit unor surse din anturajul său.

Acesta conduce acum un autoturism Opel la mâna a doua cu care a fost văzut frecvent în cartierul în care locuiește, când mergea la cumpărături sau la plimbare.

Mai mult decât atât, Irinel Columbeanu ar fi rămas în urmă cu plata chiriei, riscând, în acest mod, să rămână pe drumuri.

„Irinel Columbeanu locuiește din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex.

Din păcate, nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut.

Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreținerea”, a declarat pentru Click! o persoană care locuiește în același cartier cu Irinel Columbeanu.

Faptul că a rămas fără avere stă la baza deciziei sale de a încheia scandalul cu Monica Gabor și de a îi permite fetiței lor, Irina, să locuiască în Statele Unite ale Americii cu mama ei.

Irinel Columbeanu nu și-a mai putut permite să îi achite fiicei sale taxele școlare și nici să o aibă în întreținere.

„Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles», unde taxele de școlarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro…

Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au mai spus surse din apropierea afaceristului, potrivit Click!.

Sursa: radiosimplu.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed