Home Stiri Iulia Albu critică dur încă o ținută purtată de Mihaela Rădulescu

Iulia Albu critică dur încă o ținută purtată de Mihaela Rădulescu

autor Elena Yvette
128 vizualizari

Deși ne-am obișnuit cu duritatea Iuliei Albu atunci când vine vorba despre greșeli vestimentare, criticul de modă încă reușește să ne surprindă prin comentariile pe care le face.

Iulia Albu critică dur încă o ținută purtată de Mihaela Rădulescu2

Deși are în vizor foarte multe vedete din străinătate, bineînțeles că nu uită nici de cele din România și deja ne-am obișnuit cu acest lucru și cu celebrele trofee „wow” sau „baubau”.

În ultimul timp, ținutele adoptate de Mihaela Rădulescu nu au scăpat de criticile Domniței de Alba și nici ultima rochie purtată de vedetă nu a fost pe placul Iuliei.

Fashion editorul a criticat dur pe blogul personal o ținută cu care Mihaela Rădulescu a apărut pe scena emisiunii pe care o prezenta.

Iulia Albu critică dur încă o ținută purtată de Mihaela Rădulescu

„Cât îmi era de dor de o apariţie a Mihaelei Rădulescu… Funda de «Pisicile Aristocrate» de la gât nu salvează, din păcate, situaţia, iar acele pietricele cusute pe bretelele rochiei mă duc, mai degrabă, cu gândul la o aspirantă la un concurs de Miss undeva… printr-un sătuc mărginaş. Atitudinea face toţi banii, cu mâinile în zona inghinală, probabil într-o tentativă ruşinată de asumare a eşecului vestimentar. Da… nu! Mihaela Rădulescu ar putea aspira, în cel mai bun caz, la un trofeu BAU! Deşi s-ar putea să nu fie suficient de relevantă ca apariţie stilistică.”, a scris Iulia Albu pe blogul personal…

Iulia Albu nu are nicio reținere și, atunci când ceva i se pare neplăcut, „taie în carne vie”. Vedeta spune totul fără să îi pese de reacțiile celor criticați și prin acest lucru s-a remarcat atât în lumea modei, cât și în televiziune. În momentul de față, Iulia Albu este cel mai dur membru al juriului emisiunii „Bravo, ai stil!”, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. În cadrul emisiunii, ajunge des să se certe cu participantele la concurs, acest lucru întâmplându-se din cauza durității sale exagerate la adresa fetelor.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies