HomeStiri Mondene Iulia Albu, interviu acordat împreună cu Mikaela: „Sunt foarte strictă”

Iulia Albu, interviu acordat împreună cu Mikaela: „Sunt foarte strictă”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/04/Iulia-Albu-remarci-acide-la-adresa-Andreei-Banica-„E-nepoliticos-sa-apari-mai-dezbracata.jpg

Iulia Albu a acordat un interviu pentru cei de la viva.ro și a vorbit despre cum o crește pe Mikaela, fiica sa și a lui Mihai Albu. Aceasta susține că este foarte strictă atunci când situația o cere, dar face totul pentru ca fata sa să aibă o viață foarte bună.

„Mikaela s-a transformat dintr-un copil în domnișoara-copil la fel de zvăpăiată şi de curioasă, mereu gata să încerce ceva nou şi cu o personalitate extrem de puternică. Credeți că știți ce urmează? Multiplicați «THE IULIA ALBU EFFECT» de zece ori şi aveți răspunsul!

Iulia Albu, primul interviu acordat împreună cu Mikaela „Sunt foarte strictă” in Stiri MondeneSunt o mamă fermă atunci când este cazul, dar mereu acolo pentru Mikaela. Ne spunem totul, facem planuri împreună şi nu ne temem să spunem lucrurile care ne deranjează. Suntem TOȚI trei, ea cu mine și cu Mike (apropo, pe el îl cheamă Mihai Alexandru), o echipă.

Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală. Nu sunt de acord să se expună cu branduri, bling-uri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc.

Iulia Albu, primul interviu acordat împreună cu Mikaela „Sunt foarte strictă” in Stiri MondeneUltima oară i-am spus «NU» Mikaelei când s-a îmbrăcat de bal, pentru a merge la şcoală. Ținuta era absolut genială, apropo, dar am pus-o să se schimbe şi să o folosească în altă ocazie. Școala nu este un loc în care să îți expui garderoba. La şcoală mergi pentru a învăţa şi a socializa.

Mikaela știe că minciuna nu este tolerată şi că niciodată nu trebuie să îi desconsideri pe cei din jurul tău, indiferent de statut social, înfățișare sau preocupări. Mikaela este, înainte de toate, extrem de caldă şi de politicoasă.

Iulia Albu, primul interviu acordat împreună cu Mikaela „Sunt foarte strictă” in Stiri MondeneBullying-ul este ceva inevitabil în şcoală. Un copil va face, în principiu, ceea ce vede acasă. Şi pe părinți este extrem de greu să îi educi. Cu siguranță, însă, nu este o stradă cu un singur sens. Un copil bullied va deveni, inevitabil, măcar pentru un moment, bully la rândul sau. Cea mai mare greşeală este stigmatizarea acelor copii care o fac primii, când tocmai ei sunt cei care au nevoie de suport emoțional”, a spus Iulia pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed