HomeStiri Mondene Iulia Vântur, primele declarații despre copil

Iulia Vântur, primele declarații despre copil

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/08/Iulia-Vantur-primele-declaratii-despre-copil.jpeg

Iulia Vântur, în vârstă de 39 de ani, a acordat de curând un interviu pentru emisiunea Vorbește Lumea, în care a oferit detalii nu doar despre cariera sa, ci și despre viața personală și ce își dorește să facă pe viitor.

Iulia Vantur, primele declaratii despre copil in Stiri Mondene

„Acum chiar m-am întors de la Londra, unde am filmat pentru un film de acțiune. Am filmat cu o echipă de profesioniști de la Hollywood și mi-a plăcut foarte tare…

A fost o experiență care m-a provocat foarte tare”, a spus Iulia Vântur.

Referitor la persoanele cu care și-a petrecut vacanța, vedeta a declarat: „Am fost cu familia. Cu familia din India, cu prieteni și cu…”.

Iulia Vântur a precizat că, deși nu se vede căsătorită neapărat, deoarece nu mai are entuziasmul din tinerețe, își dorește să devină mamă la un moment dat.

„Poate că mămică da. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară.

Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți.

Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună”, a mărturisit Iulia Vântur.

Cât despre copilul pe care îl va avea atunci când va considera că este momentul potrivit, vedeta a declarat: „Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”.

Iulia Vântur a părăsit România de câțiva ani și s-a mutat în India, unde a început o viață nouă. Acolo este actriță, cântăreață și model.

Aceasta a avut o relație cu Marius Moga acum mulți ani, iar de ceva timp se zvonește că trăiește o frumoasă poveste de iubire cu vedeta de la Bollywood Salman Khan…

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed