HomeStiri Mondene Iuliana Luciu, din nou în postura de asistentă TV

Iuliana Luciu, din nou în postura de asistentă TV

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
screen-12.41.47[23.04.2019] in Stiri Mondene

Iuliana Luciu, sora Nicoletei Luciu, revine în televiziune, în calitate de asistentă a lui Andrei Ștefănescu, în cadrul unei emisiuni noi.

screen-12.41.47[23.04.2019] in Stiri Mondene

Invitată la Star Matinal pentru a oferi un interviu, Iuliana Luciu a oferit mai multe detalii despre emisiunea în care va fi asistenta TV a lui Andrei Ștefănescu.

„Suntem colegi într-un nou proiect care va începe duminica aceasta (n.r.: 28 aprilie) pe Antena Stars. Este o emisiune unde te distrezi foarte tare, chiar dacă privești emisiunea din fotoliu. Oamenii de acasă îşi pot da cu părerea”, a dezvăluit Iuliana Luciu.

„O nouă emisiune frumoasă, veselă. (…) Emisiunii îi spune «Ghicește vedeta». În spatele unui paravan este o vedetă costumată. Concurenții trebuie să ghicească cine este, după indicii pe care le câștigă”, a declarat Andrei Ștefănescu despre emisiunea pe care o va prezenta.

Iuliana Luciu a împlinit 31 ani pe 17 aprilie, iar cu acest prilej a făcut mărturisiri în platoul emisiunii Răi, da’ buni:

„La 31 de ani mă simt ca la 20 – fără griji și fără bani, cum spune cântecul. Mă simt foarte bine. 31 de ani este o vârstă foarte frumoasă. Nu, dar așa e cântecul. Financiar e bine. Spiritual sunt mai bine și sunt fericită – și cred că asta e cel mai important.

Eu sunt fericită, pentru că azi e ziua mea, am alături o parte dintre prietenii mei cei mai buni. (….). Nu, nu, Nicoleta e la Miercurea Ciuc. Era un drum prea lung ca să vină până aici pentru o petrecere scurtă. Nu-mi place să petrec așa… trei zile și trei nopți. Deocamdată, am văzut doar florile, dar  – dar florile sunt pe placul meu și îmi place să am casa plină cu flori.”

Aceasta a vorbit și despre faptul că nu are momentan iubit, dar că își dorește ca la un moment dat să își formeze o familie…

„Care el? Te referi dacă am un iubit? Iubitul meu… am un iubit nou? Acum sunt singură, dar, sunt convinsă că cineva din presă mă va cupla cu cineva. Îmi doresc foarte tare să mă reîntorc în televiziune, pentru că, așa cum mi-a zis cineva, mă iubește camera. Dar nu se știe niciodată, aștept un proiect care să fie pe placul meu, să mă integrez foarte bine.

Mă mărit, o să fac trei perechi de tripleți, ca să o întrec pe Nicoleta. Ideea e că e foarte simplu să faci un copil, dar trebuie să găsești persoana potrivită pentru asta, persoana potrivită cu care să îți întemeiezi o familie. Relațiile în care m-am băgat până acum nu au fost prea reușite”, a mai spus aceasta.

Surse: spynews.ro, cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed