Home Stiri Jojo, mărturisiri cu ocazia zilei sale de naștere

Jojo, mărturisiri cu ocazia zilei sale de naștere

autor Negriu Elena
549 views 2 minute timp de citit

Jojo, pe numele real Cătălina Grama, a împlinit 38 de ani pe 22 aprilie, iar cu această ocazie a depănat amintiri din copilărie pe care le-a făcut publice în cadrul unui interviu.

Frumoasa actriță a rememorat faptul că primea câte o păpușă în fiecare an atunci când era mică și a dezvăluit și ce fel de copil a fost.

„Cadourile erau conform vremurilor că nu erau foarte mulţi bani, că nu erau foarte multe posibilități, dar părinţii mei încercau să-mi ia câte un lucru care să-mi facă plăcere… Colecționam păpuși şi primeam în fiecare an câte o păpuşă din aia frumoasă.

Eram cuminte, eram un copil inteligent, dar eram un copil năzdrăvan, nu prea eram fetiţă, veneam cu genunchii rupți. Mi-a construit personalitatea… şi de aceea sunt foarte atentă la copiii mei şi îi las să se dezvolte normal”, a declarat Jojo.

Aceasta a spus și când anume și-a dat seama că dorește să aibă o carieră în actorie. „Pasiunea pentru teatru a început cu anii facultății… îmi doream să ajung om de televiziune”, a adăugat aceasta. Jojo a fost sărbătorită de soțul său, Paul Ipate, și alți membri al familiei, prieteni și colegi din serialul Liber ca pasărea cerului.

Actrița a publicat și un mesaj impresionat pe contul său de Instagram, prin care își exprimă mulțumirea față de Dumnezeu pentru toate experiențele frumoase pe care le trăiește.

„Astăzi e ziua mea… Îi mulțumesc Domnului că mi-a oferit ocazia să trăiesc, să simt, să râd, să plâng, să mă emoționez, dar, mai ales, să iubesc. Universul are un fel inedit de a-ți ghida pașii prin viață. Uneori oricât de mult încerci să faci altceva decât îți șoptește el, tot în același punct ajungi.

Îi mulțumesc că pe mine m-a adus până aici. Sunt mamă, fiică, nepoată, iubită și prietenă. Nimic altceva nu e mai presus de toate acestea. Viața te încearcă în mii de feluri. Și la final te face să râzi. Și nimic altceva nu mai contează.

«Când vei vedea cât de frumos e totul, vei lăsa capul pe spate și vei râde spre cer!» La mulți ani oricărui suflet care simte la fel!”, acesta este mesajul pe care l-a scris Jojo…

Surse: spynews.ro, click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies