Home Stiri Jador, de la „Puterea Dragostei”, legătură nebănuită cu Ella. Iată ce a dezvăluit acesta!

Jador, de la „Puterea Dragostei”, legătură nebănuită cu Ella. Iată ce a dezvăluit acesta!

autor Negriu Elena
252 vizualizari

Jador, de la Puterea Dragostei, a făcut o dezvăluire care a șocat pe toată lumea. Există o legătură nebănuită între acesta și Ella, iar în cadrul emisiunii a făcut public acest lucru. Amândoi au trecut prin experiențe cutremurătoare pe când aveau 14 ani.

Jador a povestit cum a trecut printr-o experiență similară cu cea trăită de Ella, după ce aceasta a spus că mama ei a orbit de la vârsta de 14 ani. Și el a suferit foarte mult, deoarece părinții lui au fost la un pas să își piardă viața.

„Povestea Ellei este asemănătoare cu a mea, tocmai de asta am și prins drag de ea. Tocmai de asta am ascultat-o, pentru că e oarecum asemănătoare cu a mea. Bine, a mea e un pic mai dură, să zic așa, bine, acum fericită, pentru că mama și tata sunt ok. Mama și tata erau gata să moară, vreau să zic asta cu nonșalanță, ca să nu mă emoționez și eu. Și eu tot așa, am plecat de la 14 ani, am fost nevoit să îmi cresc frații o perioadă, am renunțat la facultate (…) De această Ella m-am atașat eu. Îmi place că este inteligentă, este una dintre cele mai inteligente fete pe care le-am întâlnit. Nu știu dacă v-am spus, dar are afacerea ei. E o fată extraordinară, cu foarte multe calități, dar nu vreau să fiu împins, poate ea nu e așa, vreau să mă asigur că ea așa e”, a spus Jador. „Dacă va fi, va fi, dar nu știu când și nu știu cum. Dumnezeu știe tot”, a precizat frumoasa Ella.

Jador și Ella se află în aceeași situație ca Bianca și Mocanu. Jador a declarat că ambele fete doresc relații. „Ella cu Bia se grăbesc să-și facă relație”, a spus Jador. „Ne-am certat puțin azi”, a dezvăluit Bia în legătură cu Mocanu. „Da, vorbesc zilnic cu Ana. Noi nu avem o relație asumată, declarată. Eu o aștept pe ea. Da, am vorbit cu Bia despre asta”, a declarat Mocanu. „Mi-a spus ceva, dar am crezut că glumește, nu l-am luat în serios”, a replicat Bia…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!