HomeStiri Mondene Jason Statham, din nou pe marile ecrane în ,,Mecanicul 2“!

Jason Statham, din nou pe marile ecrane în ,,Mecanicul 2“!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
jason-statham in Stiri Mondene

Jason Statham va reveni pe marile ecrane în rolul lui Arthur Bishop, din producția „Mecanicul 2/ Mechanic: Resurrection“, ce va continua acțiunea din 2011.

jason-statham

Cunoscut pentru rolurile pe care le-a interpretat în francize precum ,,Curierul“, ,,Crank“, ,,Eroi de sacrificiu“ şi ,,Furios şi iute“, Jason Statham are acum posibilitatea de a fi din nou în centru atenției, într-un rol impresionant.

„E întotdeauna plăcut să poţi juca din nou un personaj familiar, pentru a-l plasa într-o lume unică. Mai ales când vine vorba de Arthur. El e un tip cu principii morale bine stabilite, care a decis să părăsească acest domeniu de activitate. Aşa că în film îl întâlnim într-o etapă foarte diferită a vieţii sale, dar lucrurile nu stau atât de bine pentru el, nici pentru cei din jurul lui“, a declarat Jason Statham.

„Există o linie de demarcaţie foarte fină între a arăta motivele pentru care mecanicul face ce are de făcut şi a arăta latura umană a individului. Prestaţiile lui Jason au o intensitate aparte, care te captivează complet. Nu poţi să-ţi iei privirile de la el. Prin acţiunile sale, el mereu pune diverse probleme pe care tot el le rezolvă, aşa că de fiecare dată când Jason Statham e pe ecran, eşti spectatorul unei călătorii incredibile,“ spune scenaristul Philip Shelby.

Sursa foto: enstarz.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed