HomeStiri Mondene Jennifer Lawrence își amintește cel mai umilitor casting din cariera ei

Jennifer Lawrence își amintește cel mai umilitor casting din cariera ei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 993 views
JENNIFER-LAWRENCE in Stiri Mondene

Actrița a povestit, în cadrul unui discurs, despre cel mai umilitor casting pe care l-a avut.

JENNIFER LAWRENCE

Mai multe actrițe de la Hollywood s-au hotărât să vorbească în această săptămână despre scandalul sexual în care este implicat Harvey Weinstein. Printre ele se numără și Jennifer Lawrence, care a povestit și ea despre un casting umilitor, căruia a fost supusă.

Este vorba despre un casting pentru un film, actrița nu a detaliat despre ce film era vorba, în care producătorii i-au cerut să slăbească șapte kilograme într-o săptămână. „O fată dinaintea mea a fost concediată pentru că nu a reușit să slăbească, așa cum i se ceruse…”

Jennifer Lawrence Plays Movie Review or Wine Review https://www.youtube.com/watch?v=tp-PWArtsvM Credit: Omaze/Youtube

„O producătoare m-a pus să filmez dezbrăcată lângă alte cinci femei care erau mult mai slabe decât mine. Toate am rămas înmărmurite, una lângă alta, încercând să ne acoperim cât mai bine și cât mai repede părțile intime. După acel moment dezagreabil, producătoarea mi-a spus să folosesc pozele pe care ni le-a făcut, pentru a mă motiva să slăbesc cât mai repede. Am povestit acea experiență unui producător, pentru că nu mi s-a părut corect să mi se ceară așa ceva, iar el a spus: «Nu înțeleg de ce ți s-a cerut așa ceva, având în vedere că ești slabă, că arăți perfect». Acum îmi pare rău că m-am lăsat tratată așa și umilită. Atunci, am făcut-o pentru că îmi doream o carieră în domeniu și mi-era teamă să nu o pierd”, a încheiat actrița.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed