HomeStiri Mondene Jim Carrey, noi acuzații privind moartea iubitei sale! Actorul,vinovat pentru că i-ar fi furnizat lui White supradoza fatală!

Jim Carrey, noi acuzații privind moartea iubitei sale! Actorul,vinovat pentru că i-ar fi furnizat lui White supradoza fatală!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 756 views
american-actor-jim-carrey-3-2515_640x443 in Stiri Mondene

Apar noi acuzații cu privire la moartea iubitei lui Jim Carrey. Actorul a fost dat în judecată chiar de către mama lui White, care îl acuză că i-ar fi furnizat fiicei sale supradoza fatală.

Funeral mass of Cathriona White takes place in Our Lady of Fatima Church in Cappawhite, Co. Tipperary. Her coffin was carried by ex-boyfriend Jim Carrey and others. Featuring: Jim Carrey Where: Cappawhite, Tipperary, Ireland When: 10 Oct 2015 Credit: WENN.com **Not available for publication in Irish Tabloids, Irish magazines. Not available for evoke.ie.**

„Lui Jim Carrey ar trebui să-i fie rușine pentru ce i-a făcut fiicei mele”, a indicat Brigid Sweetman, mama lui White, într-o declarație. „Și ar trebui să-i mai fie rușine pentru felul în care a folosit avocații de la Hollywood pentru a-l defăima pe Mark, soțul Cathrionei White în speranța că nimeni nu-l va acuza pentru ce a făcut el”, a mai spus Sweetman.

„Este de înțeles că o mamă care și-a pierdut fiica va căuta pe cineva pe care să-l învinovățească de cele întâmplate”, a spus Martin Singer, avocatul lui Jim Carrey.

Jim a încercat să se apere în fața acuzațiilor. „Sper ca în viitor, cât de curând, oamenii vor înceta să profite de pe urma acestui eveniment și să o lase să se odihnească în pace”, a spus actorul.

Sursa foto: InOutStar.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed