HomeStiri Mondene Jim Carrey nu-si poate reveni dupa ce iubita lui si-a luat viata. Iata de ce se simte actorul cel mai vinovat!

Jim Carrey nu-si poate reveni dupa ce iubita lui si-a luat viata. Iata de ce se simte actorul cel mai vinovat!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Jim-Carrey-nu-si-poate-reveni-dupa-ce-iubita-lui-si-a-luat-viata.-Iata-de-ce-se-simte-actorul-cel-mai-vinovat.jpg

Marele actor de comedie Jim Carrey trăiește de mai bine de doi ani o dramă cumplită. Iubita lui în vârstă de doar 28 de ani s-a sinucis.

Jim-Carrey-nu-si-poate-reveni-dupa-ce-iubita-lui-si-a-luat-viata.-Iata-de-ce-se-simte-actorul-cel-mai-vinovat in Stiri Mondene

Cathriona White i-a lăsat actorului o scrisoare de adio în care îi reproșa faptul că duce o viață prea tumultuoasă și că nu poate trăi cu gândul că este infectată cu trei boli cu transmitere sexuală.

Pierderea dureroasă s-a întâmplat în anul 2015 și se pare că de atunci nimic nu mai este la fel. În toamna aceluiași an, mama Cathrionei l-a dat în judecată pe Jim Carrey, acuzându-l de moartea fiicei sale, deoarece s-a descoperit că aceasta își lua rețete de calmante pe un nume fals al comediantului.

Din acel moment, artistul s-a neglijat total. Nu îi mai pasă de imaginea lui, mai mult decât atât, într-un interviu actorul a declarat că el este un nimeni.

in Stiri Mondene

Carrey este foarte slab și a renunțat până și la barbă

Jim Carrey a ajuns piele și os și pare că nici în declarații nu mai este foarte coerent. Fanii lui sunt îngrijorați pentru el și speră să nu se încheie totul cu o altă dramă.

in Stiri Mondene

„Nu voi tolera această încercare necruțătoare de a profita de mine sau de femeia pe care am iubit-o. Chiar sper că într-o zi oamenii vor înceta să mai profite de moartea ei și o vor lăsa să se odihnească în pace”, a spus Jim într-o declarație despre moartea Cathrionei White…

Actorul a declarat că își petrece timpul liber pictând sau sculptând, dar că scrie și un roman. Deocamdată nu se știe când va reveni pe marile ecrane.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed