Home Stiri Jim Carrey nu-si poate reveni dupa ce iubita lui si-a luat viata. Iata de ce se simte actorul cel mai vinovat!

Jim Carrey nu-si poate reveni dupa ce iubita lui si-a luat viata. Iata de ce se simte actorul cel mai vinovat!

autor Elena Yvette
271 vizualizari

Marele actor de comedie Jim Carrey trăiește de mai bine de doi ani o dramă cumplită. Iubita lui în vârstă de doar 28 de ani s-a sinucis.

Cathriona White i-a lăsat actorului o scrisoare de adio în care îi reproșa faptul că duce o viață prea tumultuoasă și că nu poate trăi cu gândul că este infectată cu trei boli cu transmitere sexuală.

Pierderea dureroasă s-a întâmplat în anul 2015 și se pare că de atunci nimic nu mai este la fel. În toamna aceluiași an, mama Cathrionei l-a dat în judecată pe Jim Carrey, acuzându-l de moartea fiicei sale, deoarece s-a descoperit că aceasta își lua rețete de calmante pe un nume fals al comediantului.

Din acel moment, artistul s-a neglijat total. Nu îi mai pasă de imaginea lui, mai mult decât atât, într-un interviu actorul a declarat că el este un nimeni.

Carrey este foarte slab și a renunțat până și la barbă

Jim Carrey a ajuns piele și os și pare că nici în declarații nu mai este foarte coerent. Fanii lui sunt îngrijorați pentru el și speră să nu se încheie totul cu o altă dramă.

„Nu voi tolera această încercare necruțătoare de a profita de mine sau de femeia pe care am iubit-o. Chiar sper că într-o zi oamenii vor înceta să mai profite de moartea ei și o vor lăsa să se odihnească în pace”, a spus Jim într-o declarație despre moartea Cathrionei White…

Actorul a declarat că își petrece timpul liber pictând sau sculptând, dar că scrie și un roman. Deocamdată nu se știe când va reveni pe marile ecrane.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies