HomeStiri Mondene Kim Kardashian mărturisește că nu mai are încredere în ea

Kim Kardashian mărturisește că nu mai are încredere în ea

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
698979136_kim-kardashian-zoom-f6358222-dd2a-4b69-a146-b9c99574f65e in Stiri Mondene

Kim Kardashian este celebritatea care a devenit un model pentru orice femeie. Modul în care se expune pe rețelele de socializare, arătându-și corpul perfect, este parte din această afacere a celebrității ei.

698979136_kim-kardashian-zoom-f6358222-dd2a-4b69-a146-b9c99574f65e

Vedeta este conștientă de părerile pe care le au oamenii despre ea, citind zilnic milioane de comentarii la adresa fizicului ei. Aceasta a mărturisit că tot ceea ce se spune despre ea o afectează destul de tare, încât a ajuns chiar să se îndoiască de propria persoană, de propriul corp, să nu mai aibă încredere în ea însăși. Cu alte cuvinte, Kim Kardashian suferă de dismorfofobie, sindromul unei distorsiuni a imaginii de sine.

the-feast-kim-kardashian-rice-krispies

Acest sindrom presupune faptul că imaginea pe care o are o persoană față de propriul corp nu corespunde cu cea reală.

Până acum, Kim era genul de persoană care avea încredere în trupul ei, însă răutatea oamenilor care o critică cu privire la celulită, grăsime și forma exagerată a corpului, a făcut-o pe vedetă să nu mai aibă încredere în ea, fiind afectată de tot ce se spune…

„Ceea ce-mi produce dismorfofobie sunt momentele în care postez o poză, iar oamenii judecă imediat corpul și orice mică imperfecțiune, mă critică, iar asta îmi face rău”, a declarat Kim Kardashian, referitor la starea ei psihică.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed