Home Stiri Kim Kardashian mărturisește că nu mai are încredere în ea

Kim Kardashian mărturisește că nu mai are încredere în ea

autor Elena Yvette
340 vizualizari

Kim Kardashian este celebritatea care a devenit un model pentru orice femeie. Modul în care se expune pe rețelele de socializare, arătându-și corpul perfect, este parte din această afacere a celebrității ei.

698979136_kim-kardashian-zoom-f6358222-dd2a-4b69-a146-b9c99574f65e

Vedeta este conștientă de părerile pe care le au oamenii despre ea, citind zilnic milioane de comentarii la adresa fizicului ei. Aceasta a mărturisit că tot ceea ce se spune despre ea o afectează destul de tare, încât a ajuns chiar să se îndoiască de propria persoană, de propriul corp, să nu mai aibă încredere în ea însăși. Cu alte cuvinte, Kim Kardashian suferă de dismorfofobie, sindromul unei distorsiuni a imaginii de sine.

the-feast-kim-kardashian-rice-krispies

Acest sindrom presupune faptul că imaginea pe care o are o persoană față de propriul corp nu corespunde cu cea reală.

Până acum, Kim era genul de persoană care avea încredere în trupul ei, însă răutatea oamenilor care o critică cu privire la celulită, grăsime și forma exagerată a corpului, a făcut-o pe vedetă să nu mai aibă încredere în ea, fiind afectată de tot ce se spune…

„Ceea ce-mi produce dismorfofobie sunt momentele în care postez o poză, iar oamenii judecă imediat corpul și orice mică imperfecțiune, mă critică, iar asta îmi face rău”, a declarat Kim Kardashian, referitor la starea ei psihică.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies