Home Stiri Mondene Kim Kardashian are probleme cu celulita

Kim Kardashian are probleme cu celulita

autor Elena Yvette
2,1K views

Deși Kim Kardashian este considerată perfectă de majoritatea adolescentelor din întreaga lume, în urma unor fotografii cu vedeta la plajă, în costum de baie, putem constata că nu este chiar așa. După ce aceste fotografii au apărut în presă, vedeta a fost dur criticată din cauza celulitei.

„Celulita este chiar în fața noastră – aceste imagini nu sunt recomandate pentru a fi vizualizate de public. Așa arată ea, de fapt. Credeam că arată fantastic având în vedere că starul „Keeping Up With The Kardashians” arată incredibil și foarte slim în cadrul show-ului.”, a menționat Susan Reid, gazda show-ului „Good Morning Britain”.

Se pare că vedeta este totuși conștientă de această problemă, deoarece acum ceva vreme a făcut o declarație cu privire la acest subiect…

„Am celulită la fel ca orice femeie de pe planetă. Și pentru că mă simt bine cu corpul meu nu înseamnă că am impresia că celulita e drăguță. Va fi mereu o problemă pentru mine. Așa că putem spune că lucrez încă la asta”, a spus Kim Kardashian.

Kim Kardashian

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed