HomeStiri Mondene Kylie Minogue, cerută de soţie

Kylie Minogue, cerută de soţie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Kylie-Minogue-Toby-Zenia-Photoshoot-2015-11-662x1007 in Stiri Mondene

Artista  Kylie Minogue, în vârstă de 47 de ani, și actorul Joshua Sasse, în vârstă de 28 de ani, au început să formeze un cuplu încă din septembrie 2015, după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului ‘Galavant’, în care juca Joshua, conform unor ziare britanice.

Kylie-Minogue--Toby-Zenia-Photoshoot-2015--11-662x1007

Anunțul logodnei celor doi îndrăgostiţi a fost publicat într-unul dintre ziarele britanice, care a fost cumpărat în trecut de William Berry, străbunicul lui Joshua, care a fost şi primul viconte de Camrose.

Conform BBC, în urmă cu puţin timp, artista de origine australiană, a făcut câteva declaraţii în ceea ce priveşte diferenţa mare de vârstă dintre ea şi logodnicul său:

„Cred că suntem, în asentimentul general, un cuplu frumos”.

„Din acest motiv, deși pe hârtie nu pare la fel de frumos, așa stau lucrurile. El este un tip formidabil, absolut formidabil. Chiar dacă încerc să mă comport cât mai firesc și relaxat, se citește pe fața mea cât de fericită sunt”.

În luna decembrie a anului trecut, Kylie făcuse o serie de declaraţii pentru postul BBC Radio 4, în ceea ce privea starea sa sentimentală:

„Există o dragoste în viața mea și este un lucru foarte frumos, plutesc ca într-un nor majoritatea timpului”.

În trecut, frumoasa artistă a mai avut o serie de relaţii eşuate cu: Lenny Kravitz, Jason Donovan, Michael Hutchence, Olivier Martinez.

În cadrul unui interviu acordat la Nova 96,9, aceasta declara următoarele, despre ea şi Joshua, în ciuda diferenţei de vârstă de 19 ani:

“Eu cred că vorbind despre consensul general, este așa un fel de arata bine împreună. Deci, chiar dacă pe hârtie ar putea să nu arate bine, lucrurile nu stau așa.”

Kylie-Joshua--a

Kylie-Minogue--2015-ARIA-Awards--12-662x994

Sursa photo: gotceleb.com; hellomagazine.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed