HomeStiri Mondene La numai 8 luni, fetiţa Mirelei Boureanu Vaida apare în reclame!

La numai 8 luni, fetiţa Mirelei Boureanu Vaida apare în reclame!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 840 views
mireasa_pentru_fiul_meu_mirela_boureanu_vaida_640x410 in Stiri Mondene

Fetiţa Mirelei Boureanu Vaida a ajuns, la doar 8 luni, să joace în reclame. Prezentatoarea de la Antena 1 şi fetiţa ei au apărut împreună într-un spot publicitar pentru cel mai nou site de anunţuri din România.

mirela poza 1

Se pare că fiica Mirelei Boureanu Vaida s-a descurcat de minune ba, mai mult, a impresionat echipa de fimare prin curiozitatea cu care a privit tot ceea ce se întâmpla în jurul ei.

„La început am avut emoții mari, m-am temut să nu se sperie Carla de vreo cameră de filmat, de lumini, de operator sau fotograf. Știam, desigur, că am un copil extrem de sociabil, că îi plac foarte mult oamenii și compania lor. Însă nu aveam de unde să știu dacă va fi la fel de prietenoasă în față camerelor de filmat. Carla, însă, ne-a surprins pe toți extrem de plăcut: nu numai că nu s-a speriat, a fost și foarte cuminte, prietenoasă și chiar foarte curioasă să înțeleagă ce se întâmplă și, eventual, să apuce o cameră de filmat, să se joace cu ea. Toată echipă de filmare s-a strâmbat, a imitat, a gesticulat, practic am făcut orice, ca să-i distragem atenția de la camerele de filmat care o interesau din cale-afară! Așadar, s-a înțeles minunat cu toți colegii mei și filmarea a decurs excelent. S-a terminat în timp record, sau, în tot cazul, mult mai repede decât ne-am fi așteptat, datorită Carlei, care nu a ridicat nici un fel de probleme”, a povestit Mirela Boureanu Vaida.

mirela poza 2Sursa foto: Antena 1

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed