HomeStiri Mondene În lacrimi la un eveniment monden. Iată ce spune Andreea Berecleanu la o lună după moartea tatălui ei!

În lacrimi la un eveniment monden. Iată ce spune Andreea Berecleanu la o lună după moartea tatălui ei!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 881 views
În-lacrimi-la-un-eveniment-monden.-Iată-ce-spune-Andreea-Berecleanu-la-o-lună-după-moartea-tatălui-ei in Stiri Mondene

A trecut doar o lună de la moartea tatălui Andreei Berecleanu, iar aceasta nu își mai poate ține în frâu lacrimile.

În lacrimi la un eveniment monden. Iată ce spune Andreea Berecleanu la o lună după moartea tatălui ei

La un eveniment monden, Andreea a decis să se deschidă în fața publicului și să vorbească despre trăirile pe care le-a avut în ultima lună, una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

„Pentru mine a început toamna într-un mod trist pentru că l-am pierdut pe tata. Tot tata mi-a lăsat puterea de a merge mai departe şi de a mă bucura de viaţă şi de momentele în care sunt cu soţul meu, cu mama mea, cu copiii. Îl simt acolo că ne ajută în fiecare zi să trecem peste asta şi să ne bucurăm de ce avem. Dincolo de asemănarea fizică, sunt aşa jumătate tata, jumătate mama, am fost multe trăsături de caracter şi pentru asta îi mulţumesc. I-am mulţumit când era în viaţă şi îi mulţumesc şi acum”, a povestit Andreea Berecleanu…

Prezentatoarea TV speră să treacă repede peste aceste moment grele care îi macină viața și, pentru a reuși, a decis să petreacă din ce în ce mai mult timp în preajma familiei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed