Home Stiri Larisa și Ella de la „Puterea Dragostei”, în conflict de proporții din cauza lui Culiță Sterp

Larisa și Ella de la „Puterea Dragostei”, în conflict de proporții din cauza lui Culiță Sterp

autor Negriu Elena
718 vizualizari

Culiță Sterp a ajuns să fie motivul iscării unui conflict de proporții între Larisa Judele, fostă participantă la Puterea Dragostei, și Ella, actuală concurentă.

Totul a pornit din momentul în care Culiță Sterp a trebuit să facă un drum la București după ce s-a împăcat cu frumoasa Carmen de la Sălciua.

Alături de Culiță Sterp a fost focoasa Ella, iar împreună au apelat la ajutorul Larisei, pentru a sta peste noapte în casa acesteia, fără a mai fi nevoiți să doarmă într-un hotel.

După unele insistențe, Larisa a acceptat să îi găzduiască, deși fusese deranjată că Ella nu îi spusese că vine alături de Culiță Sterp.

„Mă deranjase faptul că Ella nu mi-a spus că vine la București cu Culiță Sterp, mai ales că știa că sunt amică cu el.

Eu aflasem oricum, dar nu mi-a plăcut că ea, ca prietenă, nu a spus nimic, de aceea nu prea eram de acord să stea la mine”, a precizat Larisa de la Puterea Dragostei.

În plus, Larisa știa că Ella făcuse o pasiune pentru Jador.

 „S-a văzut cu Jador, dar cred că a durat vreo zece minute, s-au certat urât de tot”, a declarat Larisa.

Conflictul dintre Larisa și Ella a luat amploare spre seară.

„I-am pregătit patul lui Culiță Sterp, în cealaltă cameră, iar Ella dormea cu mine. Normal, ne-am apucat să stăm de vorbă, iar Ella a apărut într-o ținută…

Adică avea un maieu atât de transparent, încât nu mai ascundea nimic, își expunea silicoanele alea noi, și o pereche de chiloței. Așa a stat…

Adică mie chiar nu mi se pare normal să faci așa ceva, mai ales în casa mea, în fața unui bărbat străin”, a explicat Larisa.

 „La un moment dat, atunci când s-a aflat că s-a văzut cu Culiță Sterp, Ella a spus că, de fapt, el a venit la mine, pentru mine. Lucru neadevărat.

M-a deranjat teribil asta, mai ales că nu eu l-am adus la mine acasă și nu eu am stat așa îmbrăcată în fața lui”, a completat Larisa.

Culiță Sterp însă i-a rămas fidel lui Carmen de la Sălciua, nu a cedat în fața Ellei.

 „Între mine și Culiță Sterp nu este nimic, iar în casa mea, între Ella și el nu s-a întâmplat absolut nimic. Din ce înțeleg, Carmen de la Sălciua este geloasă pe mine, dar nu are de ce.

Și, chiar dacă nu îmi convine că s-a dat vine pe mine pentru întâlnirea dintre Ella și Culiță, nici între ei nu cred că s-a întâmplat nimic”, a declarat pentru Wowbiz Larisa de la Puterea Dragostei.

Ella a avut sentimente pentru Jador, dar a trecut peste și nu mai dorește să aibă de-a face cu el.

„Pentru mine, nu mai există iubire la mijloc, ci doar regrete. Consider că am greșit atunci când mi-am exprimat public sentimentele față de el, dar asta este, nu mai pot da înapoi!

 Ce a fost a fost! Însă de azi înainte nu mai vreau să sufăr, de aceea pot spune, cu mâna pe inimă, că Jador nu mă mai interesează”, a spus Ella de la Puterea Dragostei

Sursa: wowbiz.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies