Home Stiri Felix Baumgartner: „Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile”

Felix Baumgartner: „Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile”

autor Negriu Elena
353 vizualizari

Felix Baumgartner a făcut un anunț important în dimineața de 23 octombrie 2019, cu privire la relația sa cu Mihaela Rădulescu, la cinci ani de când au început frumoasa lor poveste de iubire.

2

Celebrul pilot în vârstă de 50 de ani și parașutist a surprins pe toată lumea cu mesajul său pentru logodnica sa, prezentatoarea emisiunii MasterChef, Mihaela Rădulescu, ce are tot 50 de ani.

Cei doi s-au cunoscut atunci când Mihaela Rădulescu i-a luat un interviu, iar de atunci au fost de nedespărțit, în ciuda gurilor rele care susțineau că relația lor nu va dura.

3

Aceștia nu au ținut cont de părerea celor din jur și și-au clădit o relație serioasă, încurajându-se reciproc și în privința succeselor pe planul profesional.

Cei doi se susțin unul pe altul foarte mult și își înțeleg obligațiile profesionale, iar acum aniversează cinci ani minunați de relație.

4

Fără îndoială, povestea lor de dragoste ar putea sta la baza unui scenariu de film romantic.

Felix Baumgartner se află momentan la Chicago, de unde a transmis în mediul online un mesaj emoționant cu ocazia împlinirii a cinci ani de relație cu Mihaela Rădulescu.

5

Cum există o diferență de fus orar de opt ore, acesta a postat primul mesajul lor de aniversare.

„Happy 5th anniversary, my love! Thank you for all these outstanding moments together. I love you! #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary

(n.r.: Aniversarea cu numărul cinci să fie una fericită, iubirea mea! Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună.

Te iubesc! #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #aniversare)”, este mesajul pe care l-a scris Felix Baumgartner pentru Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram.

Frumoasa brunetă a reacționat imediat cum s-a trezit, încărcând pe contul ei de Instagram, la stories, o imagine cu ea și iubitul său, pe care a adăugat trei stele.

Fanii din toată lumea s-au întrecut în a aduce felicitări și urări de bine celor doi, la postarea lui Felix Baumgartner, lăudându-i pentru cât de bine le stă împreună.

„Hope they will be many many more!!! Best wishes from Chile (n.r.: Sper că vor fi foarte, foarte mulți!!! Urări de bine din Chile”, le-a scris un internaut.

„You are the proof that true love still exist ❤ Congratulations! (n.r.: Tu ești dovada că iubirea adevărată încă există. Felicitări!)”, a comentat un altul.

„Cât mai mulți ani fericiți împreună!”, le-a transmis un fan.

„You are fabulous together! Happy anniversary! (n.r.: Sunteți fabuloși împreună! Aniversare fericită)”, a apreciat o persoană…

„Love is great! (n.r.: Iubirea minunată!)”, a fost reacția unui alt fan.

Surse: radiosimplu.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies