Home Stiri Mondene Felix Baumgartner: „Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile”

Felix Baumgartner: „Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile”

autor Negriu Elena
1,4K views

Felix Baumgartner a făcut un anunț important în dimineața de 23 octombrie 2019, cu privire la relația sa cu Mihaela Rădulescu, la cinci ani de când au început frumoasa lor poveste de iubire.

Celebrul pilot în vârstă de 50 de ani și parașutist a surprins pe toată lumea cu mesajul său pentru logodnica sa, prezentatoarea emisiunii MasterChef, Mihaela Rădulescu, ce are tot 50 de ani.

Cei doi s-au cunoscut atunci când Mihaela Rădulescu i-a luat un interviu, iar de atunci au fost de nedespărțit, în ciuda gurilor rele care susțineau că relația lor nu va dura.

Aceștia nu au ținut cont de părerea celor din jur și și-au clădit o relație serioasă, încurajându-se reciproc și în privința succeselor pe planul profesional.

Cei doi se susțin unul pe altul foarte mult și își înțeleg obligațiile profesionale, iar acum aniversează cinci ani minunați de relație.

Fără îndoială, povestea lor de dragoste ar putea sta la baza unui scenariu de film romantic.

Felix Baumgartner se află momentan la Chicago, de unde a transmis în mediul online un mesaj emoționant cu ocazia împlinirii a cinci ani de relație cu Mihaela Rădulescu.

Cum există o diferență de fus orar de opt ore, acesta a postat primul mesajul lor de aniversare.

„Happy 5th anniversary, my love! Thank you for all these outstanding moments together. I love you! #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary

(n.r.: Aniversarea cu numărul cinci să fie una fericită, iubirea mea! Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună.

Te iubesc! #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #aniversare)”, este mesajul pe care l-a scris Felix Baumgartner pentru Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram.

Frumoasa brunetă a reacționat imediat cum s-a trezit, încărcând pe contul ei de Instagram, la stories, o imagine cu ea și iubitul său, pe care a adăugat trei stele.

Fanii din toată lumea s-au întrecut în a aduce felicitări și urări de bine celor doi, la postarea lui Felix Baumgartner, lăudându-i pentru cât de bine le stă împreună.

„Hope they will be many many more!!! Best wishes from Chile (n.r.: Sper că vor fi foarte, foarte mulți!!! Urări de bine din Chile”, le-a scris un internaut.

„You are the proof that true love still exist ❤ Congratulations! (n.r.: Tu ești dovada că iubirea adevărată încă există. Felicitări!)”, a comentat un altul.

„Cât mai mulți ani fericiți împreună!”, le-a transmis un fan.

„You are fabulous together! Happy anniversary! (n.r.: Sunteți fabuloși împreună! Aniversare fericită)”, a apreciat o persoană…

„Love is great! (n.r.: Iubirea minunată!)”, a fost reacția unui alt fan.

Surse: radiosimplu.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed