Home Stiri Laurette a avut o copilarie crunta din cauza culorii pielii. „Copiii ma spalau cu…”

Laurette a avut o copilarie crunta din cauza culorii pielii. „Copiii ma spalau cu…”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 952 views 2 minute timp de citit

Laurette este una dintre cele mai apreciate manechine de la noi. Are o frumusețe nativă și asta se datorează și faptului că este mulatră.

Chiar dacă acum se simte avantajată datorită culorii tenului, aceasta povestește cu lacrimi în ochi că în copilărie era ținta jignirilor și se făceau glume pe seama ei.

Laurette a avut-o mereu alături pe mama sa

„Am avut de suferit din cauză că sunt mulatră. Am avut perioade în care am fost jignită ori s-au făcut glume pe seama mea. Dar să știi că pe de altă parte oamenii mă iubesc foarte mult, spre surprinderea mea. Am un feedback pozitiv și oamenii, în general, sunt sociabili cu mine. Vreau să le mulțumesc acestor oameni. Însă, când eram mică am avut foarte multe probleme din cauza culorii pielii mele.
Prin clasa a IV-a, dimineața, când mergeam la școală, mă opreau copiii și mă spălau cu zăpadă și-mi ziceau că trebuie să mă albesc. Sau nu mă lăsau să merg la baie. Sau când treceam prin fața unui restaurant sau prin fața unei cofetării spuneau ceva de genul «WOW, ce s-a înnoptat afară!»…

Tot felul de răutăți. Dar am trecut peste, pentru că tot timpul am avut-o pe mama lângă mine. Era ca o tigroaică. Se lupta și se bătea, la propriu! Țin minte că odată, când nu mă lăsau colegii să merg la baie spunându-mi că negrii nu au voie la baie, a venit mama la școală, împreună cu vărul meu, și a bătut două clase. I-a luat la rând pentru că nimeni nu a vrut să recunoască cine nu m-a lăsat să merg la baie”, a declarat Laurette pentru Wowbiz.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies