HomeStiri Mondene “Le-am spus şi fetelor” noua piesă a Lidiei Buble

“Le-am spus şi fetelor” noua piesă a Lidiei Buble

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/Lidia-Buble-se-lauda-ca-este-virgina-insa-a-mai-fost-cuplata-cu-alti-doi-barbati-insurati-Adevarul-despre-relatia-artistei-cu-Razvan-Simion-.jpg

După 6 luni de pauză, Lidia Buble revine în atenţia ascultătorilor lansând o nouă piesă. “Le-am spus şi fetelor” este un single despre fiorii iubirii care rămân aceiaşi în ciuda trecerii timpului.

lidia buble

„Am vrut ca în acest nou single al meu, mult aşteptat de fani, să se regăsească toate fetele îndrăgostite şi, mai ales, să-şi exprime sentimentele necondiţionate de nimeni şi nimic”, a mărturisit Lidia Buble.

Melodia cu accente de raggaeton, produsă în studioul Premium Artist, este un featuring cu Amira la care au colaborat Adi Sîna şi Silviu Dumitraşcu. Piesa a fost cântată în premieră pe scena de la Media Music Awards.

Lidia Buble a intrat pe piaţa muzicală cu piesa “Noi simţim la fel”, ce a ajuns să aibă peste 17 milioane de vizualizări pe youtube. După asta au urmat ale colaborări cu Akcent şi Direcţia 5, promovând single-uri precum “Kamelia” sau “Inima nu ştie”.

Oare “Le-am spus şi fetelor” că va deveni un hit?

Sursa foto: tb.ele.ro

https://www.youtube.com/watch?v=tOA69wuHx1s

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed