Si cea de-a doua căsătorie eşuată. Avril Lavigne s-a despărţit de Chad Kroeger

Share

După doi ani de căsnicie, cântăreaţa Avril Lavigne a decis să pună punct relaţiei cu soţul ei Chad Kroeger, solistul trupei rock Nickelback. Artista le-a dat fanilor săi trista veste prin intermediul reţelei de socializare Instagram.
chad-kroeger-avril-lavigne-650-430

„Cu sufletul greu, eu şi Chad vă anunţăm astăzi desparţirea noastră. Nu doar prin intermediul căsniciei, ci şi al muzicii, noi doi am trăit momente de neuitat. Suntem în continuare şi vom fi pentru totdeauna cei mai buni prieteni din lume şi vom continua să ţinem foarte mult unul la celălalt”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Deşi celebră pe plan muzical prin hit-urile sale, se pare că vedeta canadiană nu are deloc noroc în dragoste. Asta pentru că în anul 2009 a mai trecut printr-un divorţ, cel de Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41. După aceea, a mai încercat să aibă o relaţie cu Brody Jenner, însă şi de data asta a rămas, într-un final, singură.

Pe lângă viaţa amoroasă eşuată, Avril Lavigne a mai trecut şi printr-o altă dramă. Aceasta a fost diagnosticată anul trecut cu boala Lyme, cauzată de muşcătura unei căpuşe. Se pare că artista a reuşit să depăşească acest obstacol, acum simţindu-se mult mai bine.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente