Home Stiri Lia Bugnar, primele declarații despre relația controversată cu iubitul mai tânăr cu 23 de ani

Lia Bugnar, primele declarații despre relația controversată cu iubitul mai tânăr cu 23 de ani

autor Negriu Elena
981 vizualizari

Lia Bugnar de la Asia Express, în vârstă de 51 de ani, are o relație controversată cu actorul Anghel Damian, ce are 28 de ani.

Diferența mare de vârstă stârnește mereu reacții mai puțin plăcute în rândul celor din jurul lor, dar Lia Bugnar și Damian Drăghici nu sunt deranjați de acest aspect.

Fosta concurentă de la Asia Express, care a făcut echipă cu buna sa prietenă Maria Buză, este dramaturg, actriță, regizoare și scenaristă.

Lia Bugnar și Damian Drăghici au fost uniți de pasiunea pentru teatru și se înțeleg foarte bine, încât de multe ori nu mai sesizează diferența de vârstă.

„Anghel e mai deștept ca mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani.

Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune”, a spus Lia Bugnar pentru Unica.

Aceasta a precizat că nu a fost niciodată singură.

„Nu am trăit niciodată în afara iubirii, de la prima mea relație care a fost la 19 ani, nu mi s-a întâmplat să rămân singură niciodată.

Poate o fi un noroc, poate nu. Poate au și perioadele de singurătate rostul lor.

Fapt e că pentru mine iubirea a fost mereu un lucru firesc, care a făcut parte din viața mea”, a mai spus Lia Bugnar.

Aceasta este convinsă că oamenii sunt foarte diferiți unul de celălalt, iar în privința iubitului său are doar cuvinte de laudă.

„Nu seamănă un om cu altul. Nici măcar eu de azi nu mai sunt că eu de mai demult. Tot ce trăim ne modifică într-un fel sau altul. Deci, alți actori, altă piesă”, a punctat vedeta.

Lia Bugnar nu se poate decide ce îi place mai mult la partenerul său de viață…

„În afară de faptul că e deștept, frumos, talentat, bogat? N-aș putea să-ți spun”, a adăugat Lia Bugnar.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies