HomeStiri Mondene Liviu Vârciu recunoaşte că este mămos: „Mie şi dacă-mi ia sânge leşin”

Liviu Vârciu recunoaşte că este mămos: „Mie şi dacă-mi ia sânge leşin”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 753 views
Liviu-Varciu-recunoste-ca-este-mamos-2 in Stiri Mondene

Liviu Vârciu recunoaşte că este o fire foarte emotivă şi din cauza aceasta nu o să asiste la naşterea fiicei lui. Liviu va deveni din nou tătic la jumătatea lunii septembrie.

Liviu Varciu recunoste ca este mamos 2

În spiritul caracteristic, Liviu Vârciu a declarat că fiica lui va fi în zodia Fecioarei şi speră să rămână „fecioară” până la vârsta majoratului.

Fetiţa se va naşte după 15 septembrie. Va fi în zodia Fecioarei şi sper să rămână fecioară până la 18 ani. Nu o să fiu în sala de naşteri. Nici în spital nu o să stau, ci afară, până o să primesc mesaj de la doctor că totul este ok. Atunci voi urca. Mie şi dacă-mi ia sânge leşin. Sunt mai mămos, nu-s chiar aşa puternic în situaţiile astea. Nu vreau că doctorul să aibă grijă şi de mine”, a declarat Liviu.

Liviu Varciu recunoste ca este mamos

Liviu şi iubita lui se vor apuca de pregătirile necesare venirii pe lume a micuţei lor.

„De marţi îmi iau inima în dinţi şi începem pregătirile. Am deja o listă foarte mare de cumpărături. Îţi doreşti ca sufletul din sufletul tău să aibă tot ce nu ai avut tu. Când vorbesc despre fetiţa mea, am emoţii. Trebuie să-i iau pătuţ, cărucior, tot ce-i trebuie”, a dezvăluit Vârciu pentru Libertatea.

Liviu Varciu recunoste ca este mamos 1

Actorul a mai declarat că l-a emoţionat momentul în care i-a auzit inimioara fetiţei:
Am fost şi la ecografie, e totul normal. Mi-am văzut şi fetiţa, i-am auzit inimioara.”

Vârciu nu se vede schimbând scutece, dar dacă o să fie vreun caz extrem, nu va sta degeaba…

„Nu-s genul să fac asta. Dacă va fi vreun caz problematic, în situaţia în care voi rămâne singur cu fetiţa mea, atunci o voi schimba, dacă nu, sper să fie cineva prin preajma, să o schimbe”, a mai declarat vedeta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed