Home Stiri Lora, grave probleme financiare: „Aveam maximum cinci opțiuni”

Lora, grave probleme financiare: „Aveam maximum cinci opțiuni”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 604 views 2 minute timp de citit

Lora a vorbit, recent, despre anii din viața ei, când s-a confruntat cu probleme financiare. Atât ea, cât și familia ei eu trecut prin mai multe episoade neplăcute, dar acestea au ambiționat-o pe Lora să devină artista care este astăzi.

„Mare parte din viața mea, problemele financiare erau o normalitate și mi-am promis că n-o să mai ajung niciodată în situația asta. Nu doar pentru mine, ci și pentru familie și cei dragi. Nu-mi place să arunc cu banii și, din acest motiv, sunt atentă la raportul calitate-preț.

Nu-mi amintesc să fi avut vreo perioadă în viață în care să duc lipsă de atenție din partea băieților și nu neapărat pentru că eram frumoasă, ci pentru că eram sociabilă, haioasă, cântam frumos și eram a great kisser. Complexele au venit din cauza fetelor și erau legate de felul în care mă îmbrăcam, pentru că aveam maximum cinci opțiuni. Asta era situația atunci și mă bucur că am trăit-o.

Mi-a plăcut întotdeauna privirea celor care m-au subestimat în momentul în care începeam să cânt sau să spun ceva într-un mod la care ei nu se așteptau. Întotdeauna am știut că, la un moment dat, se va trage linie și faptele unui om vor cântări mai mult decât percepțiile superficiale”, a spus Lora pentru cei de la viva.ro.

Chiar dacă are o carieră de invidiat și o relație care o împlinește, Lora nu a scăpat nici acum de probleme. După decesul mamei sale, artista a hotărât să plece în Bali, într-o călătorie spirituală pentru a se vindeca.

„Eu am venit aici să mă vindec, tocmai pentru că este un loc spiritual. Apoi a lovit pandemia şi, odată cu ea, au lovit şi unii oameni care, neştiind situaţia mea, m-au jignit foarte tare. Trebuie să mă afecteze din ce în ce mai puţin răutatea celor din jur. Oamenii iubesc să urască. Punct. Trebuie să Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru inimă, minte, suflet şi talent şi să mă concentrez pe tot ce pot eu să fac pentru ca în lumea mea mică să fie bine”, a mărturisit iubita lui Ionuț Ghenu pentru cei de la okmagazine.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies