Home Stiri „Lora: „Ce înseamnă «o fată simplă»?…”inima mea nu e simplă”

„Lora: „Ce înseamnă «o fată simplă»?…”inima mea nu e simplă”

autor Negriu Elena
562 vizualizari

Lora a dat dovadă de un exces de sinceritate și a împărtășit fanilor săi detalii personale pe care le ținuse ascunse până acum.

Cântăreața și-a deschis sufletul și a explicat care este perspectiva sa despre ce înseamnă a fi o fata simplă, dar și cum era percepută în vremea când era adolescentă.

Artista a simțit nevoia să facă aceste afirmații pentru că de la un timp tot mai multe persoane își dau cu părerea despre cum este ea, fără să o cunoască cu adevărat.

Postarea sa a strâns numeroase aprecieri și comentarii de susținere din partea prietenilor din mediul virtual.

„Ce înseamnă  «o fată simplă»? La mine, de exemplu, nimic nu e simplu. Viața mea nu e simplă, inima mea nu e simplă și dacă ajung la gânduri… acolo e cel mai complicat.

Dacă mi-ar plăcea să fie mai simplu? Clar. Dar cât să nu devin neștiutoare, neatentă, obișnuită cu tot ce pare a fi o realitate acceptabilă. Cât să nu devin simplă.”

Lora a fost mereu plăcută de băieți, dar susține că aspectul fizic nu era atuul ei cel mai important, ci felul ei de a se comporta.

 „Nu-mi amintesc să fi avut vreo perioadă în viață, în care să duc lipsă de atenție din partea băieților și nu neapărat pentru că eram frumoasă, ci pentru că eram sociabilă, haioasă, cântam frumos și eram «a great kisser».

Complexele au venit din cauza fetelor și erau legate de felul în care mă îmbrăcam, pentru că aveam maximum cinci opțiuni.

Asta era situația atunci și mă bucur că am trăit-o”, a declarat Lora, pentru VIVA!

Sursa: spynews.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies