HomeStiri Mondene Loredana Chivu, terorizată de un individ misterios: „Eu, oricât încercam să îl evit, el…”

Loredana Chivu, terorizată de un individ misterios: „Eu, oricât încercam să îl evit, el…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/09/Loredana-Chivu-terorizata-de-un-individ-misterios-„Eu-oricat-incercam-sa-il-evit-el...”.jpeg

Loredana Chivu a trăit spaima vieții sale. Aceasta a povestit cum un bărbat misterios a urmărit-o timp de șapte ore, încă de când a ieșit din casă.

Loredana Chivu, terorizata de un individ misterios „Eu, oricat incercam sa il evit, el...” in Stiri Mondene

Vedeta s-a simțit hărțuită și îngrozită de cele întâmplate și a relatat totul în platoul emisiunii Acces Direct.

„Am crezut că era vreun paparazzi, nu știu… M-am gândit că e cineva la început. După câteva ore la salon, am constatat că sunt din nou urmărită cu mașină.

Eu, oricât încercam să îl evit, el era în urma mea. M-am dus la mall, unde am stat o oră, după care m-am întors și am constatat că sunt urmărită de aceeași mașină și același individ.

Am pus o frână bruscă, forțându-l pe el să vină cumva în stânga mașinii mele, a deschis geamul și l-am întrebat de ce mă urmărește și mi-a spus că nu mă urmărește și încă ceva ce n-am înțeles.

Cu toate acestea, m-am dus la o bancă și l-am văzut că a parcat cu trei mașini în urma mașinii mele.

Am ieșit din bancă, am pornit mașina mea și am condus mai agresiv, încercând să-l las în urmă”, a declarat Loredana Chivu la „Acces Direct”.

Coșmarul nu s-a încheiat aici. Loredana Chivu a adăugat că individul respectiv a continuat să o urmărească de când a ieșit din bancă și până a ajuns acasă.

După aceea, vedeta a avut noroc cu securitatea de la complex, care l-a împiedicat pe bărbat să intre. Loredana Chivu i-a cerut sfaturi avocatului său, care i-a spus să nu iasă singură pe timp de noapte.

Întrucât nu cunoaște identitatea celui care a urmărit-o, fosta asistentă TV nu a depus plângere la Poliție, dar este extrem de speriată că incidentul s-ar putea repeta și suspectează că este vorba despre un obsedat…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed