HomeStiri Mondene Lucrurile de care un barbat are nevoie într-o relatie, dar nu le va spune!

Lucrurile de care un barbat are nevoie într-o relatie, dar nu le va spune!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
Lucrurile-de-care-un-barbat-are-nevoie-într-o-relatie-dar-nu-le-va-spune in Stiri Mondene

Bărbații nu sunt cei mai comunicativi în ceea ce privește nevoile dintr-o relație, însă ei îți vor semnala aceste dorințe. Orice bărbat poate deveni dependent de o femeie dacă aceasta nu îl va neglija.

Lucrurile-de-care-un-barbat-are-nevoie-într-o-relatie-dar-nu-le-va-spune in Stiri Mondene

În cele ce urmează îți vom prezenta top 7 lucruri pe care partenerul tău le așteaptă din partea ta!

  1. Să se simtă apreciat

Este cunoscut faptul că bărbații au nevoie să audă cuvinte de laudă la adresa lor, mai ales venite din partea unei femei. Încearcă să îl apreciezi mai mult și să îl încurajezi.

  1. Să se poată baza pe tine

Atunci când o femeie îi află slăbiciunile unui bărbat, se poate simți fie inferior, fie demoralizat sau chiar jenat.

  1. Respectul

Respectul față de partener este extrem de important, iar bărbații sunt cei mai sensibili din acest punct de vedere. Trebuie să fii atentă la gesturi sau vorbe, căci poți induce faptul că nu îi porți respectul cuvenit partenerului tău.

  1. Sex

Ei bine, orice relație ajunsă aici se poate pierde extrem de repede dacă partenerii simt că nu sunt compatibili. Încearcă să te mulezi după fanteziile partenerului tău și, bineînțeles, lasă-te purtată de val.

  1. Libertate

Spațiul personal al unui bărbat trebuie să nu fie încălcat de către femei, astfel relația poate avea o durată mai îndelungată. Conform studiilor, unul dintre motivele despărțirilor este tendința de a capta această libertate a bărbaților.

  1. Stabilitate

Bărbații au nevoie să se simtă în siguranță alături de o femeie și, mai ales, să nu se îngrijoreze în privința unei despărțiri. Faptul că partenera este admirată îi conferă unui bărbat o superioritate imaginară, însă poate include și o teamă în mintea sa…

  1. Dezmierdări

Atingeri blânde, atenție și vorbe dulci. Bărbații tind să se comporte ca niște copii și vor tânjii după mângâierile partenerei. Orice relație se îmbunătățește vizibil dacă astfel de gesturi de strecoară printre miile de activități din zi.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed