HomeStiri Mondene Mădălin Ionescu o lasă singură pe Andreea Mantea. A anunţat că pleacă de la Kanal D!

Mădălin Ionescu o lasă singură pe Andreea Mantea. A anunţat că pleacă de la Kanal D!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 798 views
Mădălin-Ionescu-o-lasă-singură-pe-Andreea-Mantea in Stiri Mondene

Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii „WOWBiz” de la Kanal D, a devenit din nou tătic. La sfârşitul lunii aprilie, soţia lui a dat naştere unei fetiţe superbe, pe nume Petra.

Mădălin Ionescu o lasă singură pe Andreea Mantea

Prezentatorul i-a anunţat pe cei din echipă şi pe colega lui, Andreea Mantea, că îi va părăsi mai devreme decât era plănuit. Acesta îşi va lua concediu pentru a le fi alături soţiei şi copiilor săi. Andreea Mantea va fi nevoită să prezinte singură show-ul, însă cu siguranţă se va descurca având în vedere experienţa pe care o are.

„Dragi prieteni, în urmă cu aproximativ o luna am anunţat managementul Kanal D că pentru mine urmează, fie şi temporar, un alt drum! Voi pleca în concediu începând din 10 iunie, puţin mai devreme decât colegii mei, pentru că vreau ca în această perioada să mă dedic cu totul familiei. Nu e uşor să creşti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o îngriji, în cele mai bune condiţii, şi pe Petra. După o perioadă de câteva luni sau poate mai mult îmi voi relua din plin activitatea profesională din domeniu! Pentru toate reuşitele uluitoare de până acum, care au consacrat ca lider al emisiunilor de seară, îi mulţumesc publicului meu extraordinar şi echipei! Mulţumesc, de asemenea, conducerii Kanal D pentru colaborarea fructuoasă din aceşti ani!” , a declarat Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu o lasă singură pe Andreea Mantea 2

Mădălin Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi. Este căsătorit din anul 2011 cu Cristina Şişcanu, iar Petra este primul lor copil… Mădălin mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

 

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed