HomeStiri Madonna își apără fiul arestat pentru posesie de droguri! Ce declară artista?

Madonna își apără fiul arestat pentru posesie de droguri! Ce declară artista?

autor Elena Yvette
570 views 1 minute timp de citit

După ce fiul Madonnei, Rocco Ritchie, a fost acuzat pentru posesie de droguri, cântăreața a sărit în apărarea sa. Artista a declarat că este alături de adolescent și că acest eveniment neplăcut este doar o “chestiune de familie”.

646x404 (7)

“Îmi iubesc fiul foarte mult. Voi face tot ce-mi stă în puteri pentru a-I oferi sprijinul de care are nevoie şi vă cer să ne respectaţi intimitatea în această perioadă“, a spus Madonna.

Fiul în vârstă de 16 ani al Madonnei, Rocco Ritchie, a fost arestat pentru că deținea canabis, după ce vecinii au alertat poliția.

Se pare că Rocco Ritchie consuma droguri și nici măcar nu ascundea acest lucru. El a fost văzut de vecinii săi în apropierea casei sale din nordul Londrei, arată Daily Mail.

Fiul Madonnei și al regizorului Guy Richie a fost surprins în moment în care a aruncat ceva din mână. Mai apoi, polițiștii au descoperit pe hainele sale urme de canabis. În timpul perchezițiilor, asupra lui Rocco se mai afla o cantitate mică de droguri. Rocco Riychie a fost arestat și eliberat pe cauțiune, de la o secție de poliție din nordul Londrei.

Fiul Madonnei a trecut anul acest printr-o perioadă nu prea bună, asta din cauză că părinții lui s-au luptat pentru a obține custodia lui. Madonna a fost devastată anul trecut din cauză că Rocco a ales să stea cu tatăl său.

Avocații lui Guy Richie au argumentat că Rocco a fost stabilit la şcoală în Londra. Așa că în septembrie regizorul a câştigat custodia, convenind cu artista ca adolescentul să continue să trăiască la Londra.

Sursa foto: Hepta

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..