HomeStiri Mondene Madonna își apără fiul arestat pentru posesie de droguri! Ce declară artista?

Madonna își apără fiul arestat pentru posesie de droguri! Ce declară artista?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 888 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/646x404-7-1.jpg

După ce fiul Madonnei, Rocco Ritchie, a fost acuzat pentru posesie de droguri, cântăreața a sărit în apărarea sa. Artista a declarat că este alături de adolescent și că acest eveniment neplăcut este doar o “chestiune de familie”.

646x404 (7)

“Îmi iubesc fiul foarte mult. Voi face tot ce-mi stă în puteri pentru a-I oferi sprijinul de care are nevoie şi vă cer să ne respectaţi intimitatea în această perioadă“, a spus Madonna.

Fiul în vârstă de 16 ani al Madonnei, Rocco Ritchie, a fost arestat pentru că deținea canabis, după ce vecinii au alertat poliția.

Se pare că Rocco Ritchie consuma droguri și nici măcar nu ascundea acest lucru. El a fost văzut de vecinii săi în apropierea casei sale din nordul Londrei, arată Daily Mail.

Fiul Madonnei și al regizorului Guy Richie a fost surprins în moment în care a aruncat ceva din mână. Mai apoi, polițiștii au descoperit pe hainele sale urme de canabis. În timpul perchezițiilor, asupra lui Rocco se mai afla o cantitate mică de droguri. Rocco Riychie a fost arestat și eliberat pe cauțiune, de la o secție de poliție din nordul Londrei.

Fiul Madonnei a trecut anul acest printr-o perioadă nu prea bună, asta din cauză că părinții lui s-au luptat pentru a obține custodia lui. Madonna a fost devastată anul trecut din cauză că Rocco a ales să stea cu tatăl său.

Avocații lui Guy Richie au argumentat că Rocco a fost stabilit la şcoală în Londra. Așa că în septembrie regizorul a câştigat custodia, convenind cu artista ca adolescentul să continue să trăiască la Londra.

Sursa foto: Hepta

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed