HomeStiri Mondene Mama Deliei Matache este nerăbdătoare să devină bunică!

Mama Deliei Matache este nerăbdătoare să devină bunică!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
Mama-Deliei-Matache-este-nerăbdătoare-să-devină-bunică in Stiri Mondene

În luna mai a acestui an, Gina Matache a fost soacră mică. I s-a căsătorit şi fiica cea mică, Oana Matache. Delia Matache şi-a cununat sora, care este şi însărcinată.

Mama Deliei Matache este nerăbdătoare să devină bunică

Gina Matache a declarat la un post de televiziune că a avut sentimente foarte ciudate la nuntă Oanei, îi părea şi rău, dar se şi bucura pentru fericirea copilei ei.

Mama Deliei Matache este nerăbdătoare să devină bunică 1

„Ciudat a fost la Oana că mi se rupea sufletul în mine când s-a măritat. Îmi părea şi rău, îmi părea şi bine. Noi am fost musafiri la nunta Deliei, Răzvan s-a ocupat de tot. Emoţii în biserică. Delia era năzbâtioasă rău, a făcut cât trei băieţi. (…) Delia a încercat mereu să o protejeze, să o ajute. Oana este foarte supusă. La Oana n-am ştiut niciun iubit, la Delia era foarte greu să ţină ceva secret că aflam din presă. La început plângeam, mă consumam rău, după care uşor, uşor m-am învăţat. Oana a crescut cu povara asta, sora Deliei. Îmi spunea că n-o să poată face nimic din cauza asta”, a declarat Gina Matache.

Oana Matache este însărcinată şi îşi va face mama cea mai fericită. Gina Matache regrata totuşi că Delia nu are deocamdată copii şi crede că o să-şi sufoce nepoţelul cu iubire…

Mama Deliei Matache este nerăbdătoare să devină bunică 2

„Abia aştept să nască Oana. Nu se pregăteau să devină părinţi, a fost surpriză. Mie mi s-au înmuiat picioarele când am văzut poza cu testele de sarcină. În sfârşit, mi-am îndeplinit visul. Când o vrea Dumnezeu, o să facă copil şi Delia. Cred că o să sufere când o să-şi vadă nepoţelul sau o să-l sufoce cu dragoste. S-a săturat şi ea să fie întrebată. Dacă o să fie o mămică perfectă, n-o să-l dea să-l cresc eu cum aş fi vrut. Aşa am făcut şi eu”, a mai spus mama Deliei Matache.

 

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed