Mara Bănică este extrem de emoționată. Iată ce declarație sinceră îi face iubitului ei, Răzvan

Share

La aniversarea celor doi ani de relație, Mara Bănică îi face o declarație emoționantă iubitului ei, Răzvan.

mara_banica1_dcnews_85150800

Chiar dacă acesta nu are un cont de Facebook, Mara nu a avut nicio reținere din a-i face o declarație de dragoste pe această rețea de socializare.

„De câţiva ani buni, fix în ziua asta, postez despre prima noastră întâlnire. Mă uitam pe «amintirile mele» din ziua asta de pe Facebook, şi toate erau legate de ţine. Îţi urăm lucruri, îţi spuneam «te iubesc», îţi mulţumeam pentru tot şi toate. Tu, nici măcar n-ai Facebook. Dar, nu contează! Profit de asta, ştiu că citeşti. Dacă ar fi să ai nevoie de un rinichi, să spunem, eu ţi l-aş da pe al meu, chiar dacă ar fi singurul! Asta pentru că în toţi anii ăştia ai stat lângă mine, m-ai făcut să rad, să plâng, să cant, să zâmbesc, să te iubesc în felul ăsta al meu. Ştiu că sunt cel mai repezit om pe care-l cunoşti şi ştiu că asta nu-ţi place, dar mai ştiu că sunt iubita ta şi asta îţi place la nebunie! Aşa că, La mulţi ani, Răzvan al meu fără Facebook, a mai trecut un an!”, a scris Mara Bănică pe rețeaua de socializare…

Jurnalista Mara Bănică trăiește de doi ani o poveste de dragoste cu Răzvan și este fericita mămică a unui băiețel de șapte ani, dintr-o relație anterioară.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news