Home Stiri Mondene Mare atentie! A intrat in coma dupa ce s-a epilat. Iata care este cauza!

Mare atentie! A intrat in coma dupa ce s-a epilat. Iata care este cauza!

autor Arseni Dana
926 views
Mare atentie! A intrat in coma dupa ce s-a epilat. Iata care este cauza!

Dana Sedgewick este o femeie de 44 de ani din Marea Britanie care a trecut printr-o grea încercare. Aceasta a intrat în comă pentru nouă zile și a fost pe punctul de a-și pierde ambele picioare cupă ce s-a epilat cu un aparat de ras în zona inghinală.

Mare atentie! A intrat in coma dupa ce s-a epilat. Iata care este cauza!

După ce a terminat epilarea, femeia a constatat că are o mică rană ce sângera încontinuu însă a ignorat-o deoarece i se întâmpla foarte des să se irite din cauza epilatului. După două zile, Dana a început să amețească și să aibă grețuri. S-a dus la spital, iar medicii au sfătuit-o să ia antibiotice și să oprească sângerarea cu ajutorul unor absorbante.

După câteva ore, femeia a observat o iritație severă la nivelul picioarelor și s-a întors de urgență la spital. Aceasta a aflat cu stupoare că era vorba despre bacteria care măcina carnea, Fasceită Necrozantă.

Medicii au îndepărtat stratul de necroză, dar femeii i-au cedat rinichii și a suferit de multe episoade de insuficiență cardiacă. Din acest motiv, medicii au ținut-o în comă indusă, pentru a avea mai multe șanse de a supraviețui.

După nouă zile, femeia a început să se simtă mult mai bine.

„La fel ca multe alte femei, m-am epilat în zona inghinală înainte să merg la plajă. Nu a fost nevoie să intervin prea mult, așa că m-am grăbit la epilare. Am folosit un aparat de ras nou-nouț, dar a doua zi am început să mă simt foarte rău și am observat o pustulă mică în zona intimă, care sângera încontinuu. Nu m-am speriat prea tare, pentru că mi s-a întâmplat de nenumărate ori să mă irit la epilat. Nu m-am gândit nicio secundă că din această cauză era să îmi pierd viața”, a povestit Dana Sedgewick…

După acel epilat, Dana a suferit 21 de intervenții chirurgicale, iar medicii credeau că nu va mai putea merge niciodată pe propriile picioare. Ca prin minune, femeia și-a revenit, iar acum se simte foarte bine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed