HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 12-18 August 2019: astepti sa primesti o suma de bani

Horoscop saptamanal 12-18 August 2019: astepti sa primesti o suma de bani

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Horoscop saptamanal 12-18 August 2019

Horoscop saptamanal 12-18 August 2019: Leii găsesc o oportunitate nouă care pare de promițătoare, Balanțele scapă de griji, iar Săgetătorii au parte de o săptămână „impecabilă”.

Horoscop saptamanal 12-18 August 2019

Horoscop saptamanal 12-18 August 2019 Berbec

Zilele acestea vor fi unele dintre cele mai norocoase pentru tine. Unele lucruri care îți provocau mari bătăi de cap până acum, le vei rezolva într-un timp foarte scurt și vei avea mai mult timp liber decât de obicei.

Horoscop saptamanal 12-18 August 2019 Taur

Încă de la începutul săptămânii te gândești numai la weekend și unde ai putea pleca într-o scurtă călătorie. Planul nu-l vei face de una singură, deoarece și partenerul tău se va arăta interesat, așa că veți dezbate mai multe idei în legătură cu acest subiect.

Horoscop saptamanal 12-18 August 2019 Gemeni

Aștepți să primești o sumă de bani care îți era promisă de ceva timp. Ar fi bine să nu te concentrezi numai în această direcție, deoarece nu vei mai putea să acorzi atenție unor detalii care îți vor semnala niște lucruri destul de interesante în ceea ce privește cariera ta.

Horoscop saptamanal 12-18 August 2019 Rac

O schimbare majoră se anunță în viața ta profesională. Fie este vorba de schimbarea locului de muncă actual, fie este vorba de o promovare. Indiferent de situație, ar trebui să nu te bucuri sau să sărbătorești înainte de vreme.

Horoscop saptamanal 12-18 August 2019 Leu

Ești o aventurieră și se pare că nu vei putea să stai locului două secunde în cursul acestei săptămâni. Deși uneori acest lucru nu duce într-un loc bun, se pare că vei găsi o nouă oportunitate legată de viața personală, una care îți va aduce o satisfacție imensă.

Horoscop saptamanal 12-18 August 2019 Fecioară

Zilele acestea vei fi pusă în fața mai multor alegeri pe care vrei, nu vrei, va trebui să le faci astfel încât să te asiguri că nu afectezi pe nimeni. Dacă nu ești sigură în ce direcție să mergi, ar fi bine să-ți acorzi puțin mai mult timp pentru a analiza foarte atent toate detaliile.

Horoscop saptamanal 12-18 August 2019 Balanță

Tensiunea adunată în ultima vreme va reuși să dispară datorită unei vești bune pe care o vei primi din partea unei rude. Se pare că uneori lucrurile se așază la locul lor atunci când te aștepți mai puțin.

Horoscop saptamanal 12-18 August 2019 Scorpion

În cursul acestei săptămâni vei munci puțin mai mult decât zilele trecute. Fie o faci de bunăvoie pentru a obține niște bănuți în plus, fie ți se va solicita acest lucru pentru a putea finaliza un proiect sau o lucrare care este etichetată ca fiind „de urgență!”.

Horoscop saptamanal 12-18 August 2019 Săgetător

Săptămâna ta va trece fără niciun fel de problemă și totul va merge ca pe roate, atât acasă cât și la locul de muncă. Tot ceea ce vei avea de făcut este să te bucuri și să nu te gândești că ar putea apărea ceva rău.

Horoscop saptamanal 12-18 August 2019 Capricorn

Toate problemele trec pe lângă tine fără să te afecteze. Cu toate acestea, există posibilitatea ca mai devreme sau mai târziu să te lovești de unele dintre ele. Dacă deții o poziție mai importantă la locul tău de muncă, ar trebui să fii mai atentă la subalternii tăi.

Horoscop saptamanal 12-18 August 2019 Vărsător

Relația de cuplu este cea care îți aduce bucurii în cursul acestei săptămâni. Dacă în ultima perioadă aveai impresia că aceasta se îndreaptă înspre o cale greșită, te vei lămuri că acest lucru a fost doar o impresie proastă și nimic rău nu se va întâmpla…

Horoscop saptamanal 12-18 August 2019 Pești

Vei primi mai multe invitații în cursul acestor zile. O parte dintre ele le vei onora însă o mare parte dintre ele le vei refuza, în unele cazuri pe baza unor scuze pe care numai tu le crezi. Totuși, ar fi bine ca pe viitor să încerci să fii mai deschisă la propunerile celor din jur.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed