Home Stiri Mondene Maria Constantin a trecut prin momente groaznice! Iată cum a fost tratată de fostul soț

Maria Constantin a trecut prin momente groaznice! Iată cum a fost tratată de fostul soț

autor Elena Yvette
625 views

Maria Constantin nu a avut o viață ușoară, deoarece a trecut prin nenumărate momente ce au marcat-o.

Cântăreața a rămas cu traume din cauza primei căsnicii și a tratamentului îngrozitor la care a fost supusă de fostul soț.

Maria Constantin a trecut prin moment groaznice! Iată cum a fost tratată de fostul soț

Înainte de relația cu Marcel Toader, Maria Constantin a trecut prin momente grele din cauza fostului ei soț, Ciprian Tapotă…

„Fostul meu soț m-a bătut. Și s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puține pe lângă cele întâmplate în timpul căsniciei și după căsnicia noastră. Eram acasă, înainte să plecăm la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plâns și zicea că nu vrea să meargă cu noi, că vrea să rămână acasă. Fostul meu soț s-a enervat foarte tare și i-a tras o palmă. Dar o palmă foarte tare. Am ridicat tonul și i-am spus: «Dacă o singură dată mai faci asta, nu o să mă mai vezi». El s-a enervat foarte tare și mi-a dat un pumn în picior, în condițiile în care aveam copilul în brațe. A doua oară, Codruț era mai mare. S-a întâmplat în parcarea unui parc. Pentru simplul fapt că am luat copilul ca să mă joc cu el, m-a dat cu capul de mașină”, a povestit Maria Constantin.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed