HomeStiri Mondene Mihaela Rădulescu îi numeşte „puţini, dar foarte proşti”. Cine a deranjat-o pe divă?

Mihaela Rădulescu îi numeşte „puţini, dar foarte proşti”. Cine a deranjat-o pe divă?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 742 views
Mihaela-Rădulescu-îi-numeşte-puţini-dar-foarte-proşti in Stiri Mondene

Mihaela Rădulescu este vedeta care este foarte activă pe conturile ei de socializare. Postează fotografii cu ea şi activităţile pe care le desfăşoară în fiecare zi. Din păcate, nu toată lumea o place şi se mai găsesc persoane răutăcioase care îi lasă mesaje negative.

Mihaela Rădulescu îi numeşte puţini, dar foarte proşti

Din acest motiv, Mihaela a vrut să le ofere o mică „recompensă” celor „puţini, dar foarte proşti”. Aceasta a postat pe contul de Instagram o fotografie reprezentativă însoţită de un comentariu în stilul ei caracteristic.

Mihaela Rădulescu îi numeşte puţini, dar foarte proşti 2

Hârtie de toaletă fashion. De fapt, postarea e dedicată celor câţiva – puţini, dar foarte proşti – care intră pe pagina mea ca la toaletă, lăsând în urmă câte o mizerie. Am vrut doar să ştiţi că dau block oricui are ceva neplăcut de spus, într-o manieră neelegantă şi cu răutăţi ieftine. Fiind pagina mea, îmi rezerv dreptul de a convieţui cu cei care au, ca şi mine, curiozităţi, idei frumoase, gânduri bune… Nu mă interesează să fim mulţi şi prea diferiţi, ci… câţi om fi, da’ cu bune intenţii şi bune maniere.

Postez majoritar în engleză, pentru că mintea mea e deschisă, viaţa la fel şi am prieteni în toată lumea, ca să nu mai amintesc iar că nu mai trăiesc în România de 10 ani, ca multe alte milioane de români. Vă place, bine, iar dacă nu… găsiţi ce vă place în alte părţi şi bucuraţi-vă de joaca asta socială cum doriţi. Pagina mea va rămâne curată, deschisă oricui doreşte să-mi viziteze viaţa.

Nu invocaţi vreun drept la opinie sau vreo teorie şubredă despre nevoia de critică, despre faptul că-s persoană publică sau mai ştiu eu ce aberaţii – nu-s datoare nimănui, nu trebuie să dau explicaţii, dar, după cum aţi văzut, răspund adesea curiozităţilor nevinovate.

Adaptaţi-va, obişnuiţi-va cu procedurile şi obiceiurile «caselor» sociale şi… have fun! Suntem aici ca să ne distrăm şi să povestim din viaţă, nu că să ne judecăm unii pe alţii. De data asta am scris în română, pentru că doar ai noştri dau cu oiştea-n gard. Unii şi chiar foarte puţini pe Instagram, de fapt…. O seară frumoasă tuturor oamenilor mişto de aici, care mă vizitează des şi lasă mereu o energie bună în urmă. Vă mulţumesc! Mihaela„, a scris revoltată Mihaela Rădulescu pe Instagram…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed