HomeStiri Mondene Mihai Morar către Tudor Chirilă: „nu poți să-ți bați joc de niște oameni care au fost noapte și zi acolo”

Mihai Morar către Tudor Chirilă: „nu poți să-ți bați joc de niște oameni care au fost noapte și zi acolo”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Tudor-Chirilă in Stiri Mondene

Mihai Morar s-a luat de Tudor Chirilă dupa ce cântaretul a afirmat faptul ca Nicolae Bănicioiu a dat ordin spitalelor să spună că se descurcă în criza victimelor incendiului din Colectiv.

Tudor Chirilă

„Este mai mult decât evident că Bănicioiu a dat ordin spitalelor să afirme că se descurcă în criza celor arşi. Este mai mult decât evident că soarta unor oameni a fost batjocorită pentru un gest de PR. Însă la fel de gravă mi se pare atitudinea managerilor de spitale care au consimţit să facă parte din acest joc odios (…) În comentarii mi se spune că cei în stare critică ar fi murit oricum. Dar eu întreb: ce facem cu cei în stare gravă care au ajuns sau riscă să ajungă în stare critică doar pentru că ministerul spune că ne descurcăm?”, a scris Tudor Chirilă, sâmbătă, pe contul său de Facebook.

Mihai Morar

Mihai Morar nu a rămas indiferent şi a spus la Radio ZU, potrivit libertatea.ro: „Tudor Chirilă, ești model, dar nu poți să-ți bați joc de niște oameni care au fost noapte și zi acolo. Știi cine are dreptul să vorbească? Medicul Ciprian Isacu, șeful secției de arși de la spitalul din Bordeaux, cel care a declarat luni că personalul medical din România a acționat ca la carte în cadrul victimelor de la Colectiv”

Acesta a continuat: „Eu cred că Ciprian Isacu a fost mai puțin pe la Vocea României și pe la Vama Veche decât a fost Tudor Chirilă. Cred că a stat mai mult prin spitale. Sunt oameni care nu stau în platouri de televiziune să apese pe un buton să întoarcă un scaun”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed