HomeStiri Mondene Mircea Badea, replici acide la adresa lui Dani Oțil

Mircea Badea, replici acide la adresa lui Dani Oțil

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Mircea-Badea-replici-acide-la-adresa-lui-Dani-Otil.jpg

Zilele acestea, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt în vacanță, în Maldive. Cuplul nu a uitat de fani și postează mai multe fotografii, dar și mai multe filmulețe de pe tărâmul exotic, dar nu toate au fost pe placul internauților. În urmă cu doar câteva zile, Gabriela a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie mai deocheată.

Mircea Badea, replici acide la adresa lui Dani Oțil in Stiri MondeneCeea ce l-a intigrat pe Badea a fost modul în care fotografia a fost realizată. Acesta nu înțelegea cum, într-o situație mai intimă, o a treia persoană ar putea să imortalizeze momentul.

Imaginea respectivă a ajuns și la Mircea Badea, care a ironizat modul în care a fost realizată fotografia. „Eu sunt curios cine le-a făcut poza?! Au rugat pe cineva? Au stat în poziţia aia mai mult timp? Au întrebat dacă e cadrul bun sau cum s-a procedat?”, a spus prezentatorul de la Antena 3.

Mircea Badea, replici acide la adresa lui Dani Oțil in Stiri Mondene

Nu a durat mult și Dani Oțil a reacționat, fiind vizibil deranjat de comentariile spuse de către Mircea. „Acesta este un răspuns la întrebarea lui Mircea Badea. Îi răspund pentru că nu mă aşteptam să ajung la „În gura presei” şi pentru că îl apreciez. Răspunsul e unul simplu. Am un trepied mic pe care îl iau după mine peste tot. Încape uşor în bagaje. Asta e una dintre glumele mele preferate, dar mie nu poza originală mi-a plăcut mai mult. Cealaltă e preferata mea”, a mărturisit matinalul, printr-un filmuleț postat pe contul său de Instagram.

Mircea Badea, replici acide la adresa lui Dani Oțil in Stiri Mondene

În urmă cu mai multe luni, Dani a cerut-o în căsătorie pe Gabriela, în timp ce se aflau într-o altă vacanță. Deși sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața personală, logodinca prezentatorului a oferit câteva detalii despre marele eveniment. „Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis. Totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a spus modelul, potrivit celor de la playtech.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed