HomeStiri Mondene Mirela Vaida, criză de nervi pe internet. Își apără emisiunea, dar recunoaște: ”copiii nu au ce învăța de aici”

Mirela Vaida, criză de nervi pe internet. Își apără emisiunea, dar recunoaște: ”copiii nu au ce învăța de aici”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 982 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/04/Mirela-Vaida-criza-de-nervi-pe-internet.jpg

După ce toată lumea și-a exprimat opinia negativă și criticile despre emisiunea Mirelei Vaida într-un mod extrem de acid, prezentatoarea a decis că este momentul să își spună și ea părerea, lăsând lumea să vadă ce crede.

Aceasta a declarat că, într-adevăr, Vulpița și Viorel îi fac pe oameni să stea lipiți de televizor într-un număr chiar foarte mare și să fie curioși în legătură cu ceea ce se întâmplă în viața lor. Însă, ceea ce nu înțelege ea este de ce lumea continuă să îi critice atât pe cei doi protagoniști, cât și emisiunea, tot telespectatorii fiind cei care fac audiență.

Mirela Vaida a admis faptul că nu reprezintă ceva educativ toată această poveste dintre soții Stegaru și că nu oferă niciun exemplu pentru copii. Aceasta a luat apărarea emisiunii și și-a expus punctul de vedere: „Este incredibil cât de mediatizată și de hulita, dar și de urmărită, este această emisiune cu cele două personaje: Veronica, zisă

Vulpita, și Viorel! Totul a pornit de la o alarmă falsă: un presupus viol dovedit a fi un “amantlâc in serie” . Telenovela a început! Restul a venit de la sine!

Nu am înțeles nici până azi de ce aceste personaje au electrizat publicul, de ce au devenit un “caz național” comentat de toată lumea! E clar că, dacă de mai bine de o lună, peste două milioane de telespectatori, uneori chiar trei milioane ??, privesc cu sufletul la gură această poveste, ea va continua!

Eu nu pot decât să le mulțumesc telespectatorilor că au înțeles că povestea trebuie privită în ansamblul ei. Este povestea reală de viață a unui cuplu din cel mai sărac județ al UE, fără educație

și fără loc ce muncă, asistat social, dar care se confruntă cu probleme de familie des întâlnite și la case mai mari! NU am prezentat și NU prezentăm acest subiect ca pe un exemplu de urmat! Sub nicio formă!! Ci ca pe o realitate des întâlnită, produs al societății românești sau, mai degrabă, «victimă» a ei!

Da, copiii NU AU CE ÎNVĂȚA de aici! Decât ce să facă pentru A NU ajunge în această situație! Dar copiii nu au ce învăța, în general, de la TV! Eu, ca prezentator de emisiuni zilnice, și noi, ca echipă, nu putem fi decât bucuroși ca publicul, cel care are de ales între Antena 1 și alte posturi TV, sau între a se uita și a NU se mai uita la acest subiect, ne alege , zilnic, în număr atât de mare!!! Fără ipocrizie, acesta este scopul oricărei emisiuni TV: interesul publicului!! Atât timp cât un produs are căutare, el nu se va opri!!! E lege universală! Și să lăsăm falsa pudoare!

M-am uitat acum pe YouTube. Știți cine e în trending azi? Copilul de Aur, Culiță Sterp, Florin Salam și Carmen de la Sălciua… Deci… Asta ziceam și eu! Tre’ să plec la muncă! Ne vedem la 5! Zi minunată!!!

P.S. În urmă cu doi ani începeam, plină de entuziasm, emisiunea «Totul pentru dragoste», cu psihologi invitați permanent, cu invitați unul și unul: de la medici de renume ce salvează sute de vieți de copii, femei și mame supereroine care au luptat pentru copiii lor și i-au adus pe marile podiumuri ale lumii, fie în sport, fie în științe, până la mari artiști de operă, actori consacrați și mari sportivi ai țării! Știți cum a sfârșit emisiunea?

După trei luni a fost scoasă rușinos de pe post din cauza minimului istoric de audiență înregistrat! Nu s-a uitat nimeni! Am rămas fără locuri de muncă vreo 50 de oameni! Ăsta este adevărul trist!! Prea trist…”.

Sursa: huff

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed