Home Stiri Mirela Vaida face anunțul despre „telenovela Vulpița”: „Din acest moment, se încheie aici șase luni…”

Mirela Vaida face anunțul despre „telenovela Vulpița”: „Din acest moment, se încheie aici șase luni…”

autor Negriu Elena
182 vizualizari
loading...

Mirela Vaida i-a șocat pe fanii emisiunii Acces Direct, anunțând că „telenovela” ce îi are în prim-plan pe soții Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești, a ajuns la final.

După șase luni în care cei doi au fost în centrul atenției în cadrul emisiunii, cazul lor nu va mai fi difuzat, nu se va mai discuta despre ei în emisiune, potrivit Mirelei Vaida.

2

„Fă ce vrei! S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment, legat de Veronica Stegaru, lucrurile nu mai au nicio intersecție.

Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei. (n. r.: Veronica).

3

În acest moment, Doina și colegii de la cameră, șoferul, se urcă în mașină și cu siguranță până la ora 11 noaptea sunt acasă!

Se încheie aici șase luni din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic”, a fost anunțul pe care l-a făcut Mirela Vaida spre finalul emisiunii Acces Direct.

„Vulpița” Veronica a suferit o schimbare radicală de look. Aceasta s-a lăsat pe mâna specialiștilor, iar transformarea este uluitoare.

„Poate părea surprinzător pentru majoritatea oamenilor, dar am dorit să îi fac Vulpiței un look diferit, a fost, dacă vreți, un pariu profesional.

Din punctul meu vedere, ea are trăsături ușor de machiat, ochii deschiși la culoare, ceea ce mi-a dat posibilitatea de a lucra cu orice nuanță am dorit”, a declarat make-up artistul Denis Iancu.

„Ochii au fost conturați cu ajutorul machiajului smokey eyes, iar pentru o puțină strălucire, am folosit un pigment auriu pe pleoapa de jos, pentru a da eleganță și rafinament machiajului.

Pentru buze, am optat în alegerea unui nuanțe naturale și le-am conturat cu un creion, pentru a fi mai proeminente…

Ar mai fi de specificat faptul că, pentru ședința foto, fondul de ten a fost ales cu un subton ușor rece, este ideal și iese perfect în imagini”, a adăugat acesta.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies