HomeStiri Mondene Cătălin Măruță o umilește pe Iulia Albu, după scandalul acesteia cu Andreea Bănică

Cătălin Măruță o umilește pe Iulia Albu, după scandalul acesteia cu Andreea Bănică

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 946 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/07/Catalin-Maruta-o-umileste-pe-Iulia-Albu-dupa-scandalul-acesteia-cu-Andreea-Banica-1.jpeg

Iulia Albu este implicată într-un conflict-monstru cu Andreea Bănică, iar de curând a fost umilită de Cătălin Măruță chiar în emisiunea pe care acesta o prezintă.

Fashion editorul a trecut prin momente jenante, iar totul a pornit deoarece Iulia Albu a dorit să își ia revanșa și să îi dea o replică Andreei Bănică.

Catalin Maruta o umileste pe Iulia Albu, dupa scandalul acesteia cu Andreea Banica 2 in Stiri Mondene

Cântăreața susținuse în urmă cu puțin timp în cadrul aceleiași emisiuni că a fost prietenă cu Iulia Albu, iar aceasta ar fi trădat-o și au ajuns să nu își mai vorbească și chiar să se blocheze de pe conturile de socializare.

Iulia Albu a spus că Andreea Bănică este în căutare de atenție mediatică și a explicat că nu au fost niciodată prietene.

Catalin Maruta o umileste pe Iulia Albu, dupa scandalul acesteia cu Andreea Banica 3 in Stiri Mondene

„Andreea, vreau să-ţi mulţumesc. E foarte drăguţ că ai acceptat această invitaţie, când eu nu am avut timp.

Dragii mei, este foarte urât să folosiţi cuvinte pe care nu le înţelegeţi, există DEX. Eu nu am avut cu ea o relaţie de prietenie.

Am fost alături de ea când făcea nişte gafe în acel proiect. Am crezut că merită acest lucru. Ea a avut o criză de-a dreptul, ea nu a făcut ironii asupra mea.

Eu am primit un mesaj urât în care m-a amenințat că-mi poate face foarte mult rău.

Ea nu a apărut cu piesa nouă în presă, a apărut acum, cu mine. Eu i-am făcut bine”, a declarat Iulia Albu.

„Pe mine m-a deranjat, în primul rând, faptul că ea a insinuat că aș fi avut cu ea o relație de prietenie.

Știi în atâția ani de când sunt în showbiz am primit mai multe mesaje de la foarte multe persoane…asta nu înseamnă că am fost prietenă.

Faptul că să spunem că am fost alături de ea când în acel proiect făcea niște gafe și se stătea foarte mult după filmări…

Dar, dacă eu am fost cumva într-un fel alături de ea, a fost pentru că am crezut că merită acest lucru”, a mai spus Iulia Albu.

Fashion editorul a criticat și stilul vestimentar al lui Cătălin Măruță, precizând totodată și că acesta alege doar fotografiile care îi plac pentru ca aceasta să le comenteze.

Prezentatorul TV și-a pierdut cumpătul la auzul acestor lucruri, moment în care a decis să părăsească platoul, umilind-o, în acest fel, pe Iulia Albu.

Cătălin Măruță a revenit în platou doar după ce a plecat Iulia Albu, ceea ce înseamnă că s-a pornit un conflict și între ei…

Surse: playtech.ro, impact.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed