Home Stiri Mirela Vaida are un nou asistent tv. Bărbatul a studiat criminologia la Cambridge

Mirela Vaida are un nou asistent tv. Bărbatul a studiat criminologia la Cambridge

autor Elena Yvette
536 views 2 minute timp de citit

În noul show de la Antena 1, Mirela Boureanu Vaida are un asistent tv mai puțin cunoscut publicului larg. Înainte să ajungă pe micile ecrane, bărbatul a studiat criminologia la Cambridge.

mirela-vaida-un-nou-asistent-tv-barbatul-studiat-criminologia-la-cambridge

Robert Popescu este noul asistent tv al Mirelei Vaida. Acesta a devenit cunoscut în urma participării sale la emisiunea „Insula Iubirii”, dar puțini știu că acesta a studiat criminologia la Cambridge înainte să-și dorească să ajungă pe micile ecrane. Visul său este să ajungă prezentator tv și crede că acest job îl va ajuta să avanseze în carieră.

„Pentru mine, postura aceasta de asistent este una nouă. Este foarte bine să iau exemplele pozitive ale acestor oameni care vin la noi în emisiune şi să aprofundez dragostea. Nu am mai avut nicio experiență de genul acesta. Pentru mine «Insula Iubirii» a fost o rampă de lansare. M-a făcut ceea ce sunt acum. Postura de asistent este ceva nou, este o provocare, pentru care aş face orice. Da, mă gândesc să rămân în televiziune. Îmi doresc să ajung în postura de prezentator.

Chestia asta cu asistentul TV îmi dă o stare de bine şi îmi dă un vibe bun, vreau să dau tot ce pot mai bun. Am fost în Cambridge, am studiat criminologie şi sociologie. Nu am putut să termin facultatea pentru că am avut probleme de familie şi a trebuit să mă întorc. Eu eram foarte încântat de ideea de criminolog. Criminologul se ocupă cu mintea criminalului”, a povesti Robert Popescu la Antena 1…

Mirela Vaida și-a prezentat noul coleg de platou într-un mare fel. „Dragul meu, tu vei fi trofeul cel mai râvnit al emisiunii! Asistentul şi colegul meu, om de nădejde, căruia îi mulţumesc încă de pe acum că mă va suporta în fiecare zi, câte două ore cel puţin!”, i-a spus Mirela lui Robert, când l-a cunoscut.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies